foto: najgora podstanarka u zagrebu

'Zbog nje mi stan sada smrdi od ulaza u zgradu, a nije ni platila. Čuvajte se, ona traži novi stan'


Ružica Matić
11.08.2017.10:50
'Zbog nje mi stan sada smrdi od ulaza u zgradu, a nije ni platila. Čuvajte se, ona traži novi stan'
Facebook

sažeto

Potpuno je uništen cijeli stan meni bliske osobe, i ne znam kako da opišem ljutnju koju osjećam, napisala je korisnica na Facebooku


Ružica Matić
11.08.2017.10:50

Na Facebook stranici 'I to je Zagreb' korisnica je objavila fotografije upravo nevjerojatno prljavog i neurednog stana uz upozorenje da ga je uništila podstanarka koja će opet tražiti stan u Zagrebu. 

"Pazite se Ivane Anamarije Jurić, traži stan u najam za sebe i svoja dva psa na području Zagreba. Ne plaća, uništava stanove. Laže (na početku da joj je hitno se useliti, vjerojatno ju je netko izbacio iz prijašnjeg stana), manipulira, iskorištava i traži izlike da ne dođete u stan dok je tamo. Ovaj stan je kao poklon dobio kakice po cijelome stanu, smrad koji se osjeti od ulaska u samu zgradu, uništen namještaj, uništen zid i parket, neplaćene režije i sl.

Potpuno je uništen cijeli stan meni bliske osobe, i ne znam kako da opišem ljutnju koju osjećam... sherajte, mozda spasite svoje bližnje od ovakvih ljudi", napisala je Helle Siroki Maja te objavila i Facebook profil 'podstanarke iz pakla'. 

Screenshot Facebook

Podstanarku smo pokušali kontaktirati preko Facebook profila objavljenog na 'I to je Zagreb' kako bismo čuli njezinu stranu priče, no nije odgovorila. 

podstanarka

I to je Zagreb

Podijeli članak