video: borba svim sredstvima

Žena ruskog političara skinula se gola kako bi potaknula ljude na glasanje


Ana Lonjak Božičević
13.03.2018.19:00
Žena ruskog političara skinula se gola kako bi potaknula ljude na glasanje

sažeto

Ovo nije prvi takav provokativan način kako bi se Ruse potaknulo da izađu na izbore, nedavno se pojavila i serija videa u kojoj žene na provokativan način potiču muškarce da izađu na glasanje


Ana Lonjak Božičević
13.03.2018.19:00

Čini se da se ne biraju sredstva kako bi se Ruse potaknulo da u izađu na izbore u nedjelju.  Tako Julia, supruga predsjednika partije Ujedinjena Rusija Aleksandra Dyaltova, pozirala je u društvu osam golih modela, čija naga tijela natkriva natpis na kojem piše: „Mi idemo na izbore“. Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama pisalo je "Vidimo se na glasačkim mjestima“. 

“Sve ove žene su drugačije, bave se različitim poslovima – jedna je inženjerka, druga profesorica, treća fitness instruktorica. Željele smo ovaj svijet učiniti malo ljepšim i našu zemlju boljom i pokazale smo da različiti tipovi ljudi trebaju biti zainteresirani za budućnost", poručila je Dyaltova. Također je naglasila da njen suprug nije ljubomoran niti posramljen zbog njenog poteza.

Ovo nije prvi takav provokativan način kako bi se Ruse potaknulo da izađu na izbore, nedavno se pojavila i serija videa koje je objavio magazin Maxim u kojoj žene na provokativan način zavode muškarce i potiču ih da izađu na glasanje.

Rusija

izbori

fotografije

glasanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter