video: snimka koja je šokirala svijet

Zubar prebio sedmogodišnjeg dječaka koji se plaši vađenja zuba: protresao ga, bacio na stolac, prijetio mu pa ga izbacio iz ordinacije


100posto
07.11.2019.13:45
Zubar prebio sedmogodišnjeg dječaka koji se plaši vađenja zuba: protresao ga, bacio na stolac, prijetio mu pa ga izbacio iz ordinacije
profimedia

sažeto

 Stomatolog je trenutačno pod istragom 


100posto
07.11.2019.13:45

Okrutni zubar nalazi se pod policijskom istragom nakon što je snimljen kako se agresivno ponaša i tuče dječaka koji je bio prestravljen zbog vađenja zuba. Incident se dogodio u Kazahstanu, a snimka okrutnog postupanja zubara brzo se proširila društvenim mrežama. Tako se na snimci vidi kako je 26-godišnji Tolegen Mukhambetov zgrabio sedmogodišnjeg dječaka i agresivno ga protresao, nakon čega ga je bacio na stolac na kojem ga je držala sestra.

Prijetio da će ga udariti 

Nakon toga je prijetio da će ga udariti alatom koji je držao u lijevoj ruci.

"Dvije sestre bile su prisutne u sobi u vrijeme incidenta, ali nisu uopće reagirale na njegovo divljanje i neprimjereno ponašanje prema dječaku. 

Nakon toga zubar je ponovo protresao dječaka te ga nakon toga iznio iz ordinacije.

Sin sve rekao majci

Majka dječaka izjavila  je kako je upozorila stomatologa da se njezin sin plaši vađenja zuba.

"Nakon što ga je izbacio iz ordinacije, sin mi je rekao da ga je zubar prebio", dodala je majka i rekla kako je čula da je sin zove iz ordinacije. Šokirala se kada je vidjela snimku iz ordinacije i odmah je prijavila zubara policiji. Stomatolog je pod istragom. 

dijete

nasilje

zubar

vađenje zubara

newsletter

Prijavite se na Newsletter