Scena

Aktualne vijesti o poznatim osobama s domaće i svjetske showbiz scene. U moru ozbiljnih vijesti, uzmite predah i zavirite u svijet zvijezda koje volite (iako to nikad nećete priznati).  

     

Ništa s domaće, a ni sa svjetske scene ne može nam promaknuti. Tko s kim, gdje i kada, zašto? Mi donosimo i više od toga. Nema labavo, samo 100posto zabavno.

Mirjana Filipović

Urednica rubrike Scena. Već sedam godina radi na web portalima a svaki novi dan za nju je veliki izazov.

Iris
Hazler

Novinarka rubrike Bubble. Modna i beauty novinarka s dugogodišnjim iskustvom. Zaljubljena u modu kao način izražavanja, web kao medij i novinarstvo kao poziv.

Valerija Bebek

Novinarka rubrike Život. U medijima je od 2004. Radila u TV produkciji, tisku i na webu. Istraživanja, razgovori i pisanje po njoj su smisao Života.

Toni Horvat

Sportski novinar s iskustvom na svim medijskim platformama još od prošlog tisućljeća. Glas razuma u trenucima nacionalne euforije i depresije.

Ružica Matić

Novinarka rubrika News i Život s dugogodišnjim iskustvom u dnevnim i tjednim novinama, na televiziji, radiju i webu, pisala i scenarije. Uvijek u potrazi za nečim novim i zanimljivim.

Vid
Barić

Magistar kulturologije i novinar u rubrikama News i Život. Interesiraju ga fenomeni iz svakodnevnog života suvremenog društva.

Vjekoslav Paun

Urednik rubrike Sport. Više od dva desetljeća izvještava sa svih kontinenata. Izdvaja ispraćaj Andre Agassija u mirovinu u New Yorku, čudesno razbijanje Amerikanaca u Los Angelesu, ali i uspon Ivice Kostelića na svjetski tron u Lenzerheideu.

Juraj Filipović

Novinar rubrika News i Život. U novinarstvu od 18-e godine. Prati dnevnu politiku, tehnologiju, a po potrebi i sport. U sportu je krajnje pristran jer je veliki navijač Hajduka.

Dina Plevnik Hajduk

Urednica lifestyle rubrike Bubble. Serijski kreator zabavnih rubrika čudnih naziva. Htjela biti copywriter ali ju je ovisnost o glossy magazinima odvela u svijet lifestylea.

Lada Novak Starčević

Glavna urednica 100posto.hr. U novinarskom dnevnom ritmu 15 godina. Dvaput ga je mijenjala za uredski posao i oba puta se vratila nakon nekoliko mjeseci.

Dolores Drvodelić

Primarno je ovdje zbog videa, ali po potrebi uskače svima. Jedna od vječnih studentica, ali novinarstvo se ionako uči u redakciji. 100posto tu zbog čitatelja, 110posto zbog plaće.

Sanja Rapaić

U novinarstvu više od desetljeća, u rubrikama News i Život. Među više od 1500 obrađenih tema, za dnevne i tjedne novine i web portale, poseban izazov su uvijek ljudske priče koje režira život, jer svaka od njih je mozaik sazdan od čitavog niza interesantnih tema.

Slaven Knežević

Sportski novinar s posebnim interesom za sve vrste nogometa, bilo da se radi o stolnom nogometu, virtualnom nogometu, futsalu, ženskom i muškom nogometu ili kvartovskom nogometu. Vjerojatno najveći poznavatelj ženskog nogometa u Hrvatskoj.

Tomislav Kukec

U novinarstvu već 14 godina, još od srednje škole, uglavnom u tiskanim medijima, ali je iskustvo stjecao i na radiju i televiziji. Više puta nominiran za istraživačkog novinara godine.

Ines Madunić

Novinarka Scene. U šest godina novinarstva prošla sve rubrike osim sporta. Obožavateljica popularne i visoke kulture koju zanima sve i svašta, a ima mišljenje o svemu.