bivši supružnici zajedno na pagu

Kad bi se birao najciviliziraniji razvod partnera, Vlado i Ana bili bi na vrhu ljestvice: ‘Po pitanju ljubavi, ništa se nije promijenilo'


Barbara Marinović
09.08.2018.17:00
Kad bi se birao najciviliziraniji razvod partnera, Vlado i Ana bili bi na vrhu ljestvice: ‘Po pitanju ljubavi, ništa se nije promijenilo'
Screeshot/Instagram, CROPIX

sažeto

Ana Rucner i Vlado Kalember u sjajnim su odnosima i nakon razvoda i, kaže nam glazbenica, veže ih zrelo prijateljstvo


Barbara Marinović
09.08.2018.17:00

'Ona ima pogled na more i na mene, a ja na nju i kamion! Tko ima ljepši pogled?', upitao je Vlado Kalember svoje pratitelje na Instagramu. Naime, fotografirao je svoju bivšu suprugu Anu Rucner dok je ona u ležernom, ljetnom izdanju jela breskvu. Raspoloženi bivši par sjeo na kavu - i nije to prvi put da ih se može vidjeti zajedno. Slavna violončelistica i njen bivši suprug primjer su odnosa koji je i nakon ljubavnog kraja ostao jako dobar. Mnogi se znaju zapitati je li njihov odnos i predobar, a među njihovim obožavateljima ima i onih koji se nadaju pomirenju. Postavilo se nakon Vladine objave i pitanje o zajedničkom ljetovanju bivšeg para.

Zrelo prijateljstvo

Ipak, Ana za 100posto kaže da je u pitanju samo zrelo prijateljstvo, motivirano prije svega interesima njihovog sina Darijana. 'Vlado i ja ne ljetujemo zajedno, no sreli smo se na Pagu pa otud i objava. Mi smo prije svega dobri prijatelji, i to zbog našeg sina Darijana', priča Rucner i ističe da je interes sina na prvom mjestu. 'Imamo jedan zreo prijateljski odnos', dodala je violončelistica.

 

Ona ima pogled na more i na mene , a ja na nju i kamion ! Tko ima ljepši pogled ???

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on Aug 8, 2018 at 6:40am PDT

Atraktivna glazbenica niti nema, kaže, klasični godišnji, budući da preko ljeta ima jako puno nastupa te je često na putu. Osim toga, Ana svakog mjeseca putuje u Kinu. Naime, angažirana je kao profesiorica na masterclassovima, gdje djeci predaje glazbu. Nije to problem, budući Runcer ima diplomu s Akademije te je po vokaciji profesorica. Veliki je užitak raditi s djecom, a budući da u Kinu ide svakog mjeseca, tamo odradi i dogovorene svirke, budući da i u Kini postoji menadžment koji brine o njezinoj karijeri, odnosno promociji na tamošnjem tržištu, koje je za Anom 'ludo'. Kinu je nedavno s njom posjetio i njezin sin. 'Sad je već nešto stariji i zna sa mnom ići na put. Nedavno sam nastupila i na Jelsi, a do svog Paga svratim u pauzama između svirki kako bi provela vrijeme s obitelji i malo se odmorila', ističe Ana.

Nove ljubavi nema na vidiku

Mnogi se pitaju ima li u njezinom životu poslije Vlade neke nove ljubavi, no ona nam kaže kako nema ništa na vidiku. 'Nema nove ljubavi na vidiku, po tom se pitanju ništa nije promijenilo', zaključila je glazbenica.

Kad bi se birao najciviliziraniji rastanak ljubavnih partnera, Vlado i Ana svakako bi bili na vrhu te ljestvice. Gospodski, bez previše drame, par je objavio da se rastaje u travnju 2014. godine govoreći da se vole, no ne mogu biti zajedno. Prije nego su se te godine razveli, Ana i Vlado proveli su u braku osam godina. Bliskosti nije nestalo ni nakon razlaza, a važne obiteljske datume - poput primjerice rođendana njihovog sina, obavezno provode zajedno kao obitelj.

Sve dok se 2006. nije oženio, Kalember je slovio za zakletog neženju, a njegovo srce zarobila je tek zgodna violončelistica. Vjenčali su se tada u strogoj tajnosti. Najveću radost donio im je njihov sin i nekako je logično da su se zbog njegove dobrobiti odlučili i dalje viđati i družiti. Zajedno ih se može vidjeti i kada surađuju na glazbenom planu - nakon razvoda snimili su singl 'Ljubio bih nemam koga', a kada je Ana imala veliki koncert u HNK, na pozornici joj se pridružio i Vlado, pruživši joj i tada svoju podršku. Bivši par i dalje funcionira dobro u roditeljskoj i prijateljskoj kombinaciji - dajući mnogima tako lekciju iz zrelosti.

Ana Rucner

Vlado Kalember

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter