Nije sretna

Angelini prijeti gubitak skrbništva nad šestero djece ako ne pristane na nove uvjete razvoda


Ines Madunić
13.06.2018.09:15
Angelini prijeti gubitak skrbništva nad šestero djece ako ne pristane na nove uvjete razvoda
Profimedia

sažeto

Glumica mora bivšem mužu Bradu Pittu dati više nego što je htjela


Ines Madunić
13.06.2018.09:15

Najveći razvod u Hollywoodu trenutno je onaj između Angeline Jolie i Brada Pitta. Iako su zahtjev podnijeli prije dvije godine, proces još nije ni blizu gotov. Ovaj put problem nije podjela imovine nego skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Privremeno i potpuno ono je pripala Angelini te Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) i blizanci devetogodišnji Vivenne i Knox žive s njom. Angelina ih sve vodi na svoja putovanja. Tako će ovo ljeto svi biti u Ujedinjenom Kraljevstvu jer ona tamo snima drugi nastavak "Maleficient". No Brad s tim nije zadovoljan. 

Zasad je dobio pravo da ih posjeti u Londonu na nekoliko dana u lipnju i srpnju. Od 27. lipnja do 1. srpnja imat će pravo provesti s njima do deset sati na dan, a u srpnju od osam do 14 sati na dan.

Profimedia

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog posvojenog sina Maddoxa, te su optužbe odbačene i Brad želi provoditi više vremena s njima.

Čini se da se sud u Los Angelesu slaže s njim pa su glumici naredili kako mu mora dati više vremena s njima jer "djeca nemaju odnos s ocem" inače bi mogla izgubiti potpuno skrbništvo.

Najstariji Maddox navodno će moći birati s kojim će roditeljem provoditi više vremena jer ima navršenih 16 godina.

Dok Brad viđa djecu s njima mora biti psiholog, a Jolie mu mora dati brojeve mobitela sve djece kako bi redovno bili u kontaktu. Ako ne pristane na te uvjete, riskira da izgubi skrbništvo.

djeca

Angelina Jolie

Brad Pitt

razvod

skrbništvo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter