Novi projekti

Jedna od naših najomiljenijih TV voditeljica, Antonija Blaće, godinu će završiti radno


100posto
06.12.2017.18:30
Jedna od naših najomiljenijih TV voditeljica, Antonija Blaće, godinu će završiti radno
Promo

sažeto

Antonija Blaće i ove godine ambasadorica je humanitarne akcije 'RTL pomaže djeci'


100posto
06.12.2017.18:30

Ove će nedjelje Antonija voditi emisiju uživo 'Budi mi prijatelj', a potom i specijalno celebrity izdanje showa 'Tri, dva jedan – peci!'. Uz to, kao producentica, priprema i veliku završnicu showa 'Život na vagi'.

Udruga 'RTL pomaže djeci' već desetu godinu djeluje za dobrobit najmlađih, a ovogodišnju kampanju obilježava emisija 'Budi mi prijatelj', koja će se u nedjelju, 10. prosinca u 17:15 sati prikazivati uživo iz zagrebačkog Jadran filma. Kao ambasadorica Udruge, Antonija će preuzeti ulogu voditeljice i u studiju pozdraviti kumove ovogodišnjih projekata te imati priliku razgovarati s poznatim osobama iz javnog života koji će se javljati na pozive građana na humanitarni broj, te tako pomoći da se misija Udruge i dalje nastavi.

Promo

- Velika mi je čast biti ambasadorica Udruge i voditi našu humanitarnu emisiju 'Budi mi prijatelj', i to već osmu godinu zaredom. Hvala svima koji su svojim donacijama uljepšali živote i vratili osmijeh na lica više od pola milijuna djece diljem Hrvatske. Budite s nama i ove godine, šaljimo zajedno dobre vibre i pomozimo onima kojima je najpotrebnije! - kaže Antonija koja će u ulozi ambasadorice Udruge voditi i specijalno, humanitarno izdanje „Tri, dva, jedan – peci!“ koje počinje s prikazivanjem u ponedjeljak 11. prosinca u 21:15 sati.

U ovoj celebrity sezoni slastičarsko-natjecateljskog showa javnosti poznate ličnosti, kao što su glumci Petar Ćiritović, Borko Perić, Ornela Vištica, Barbara Nola i Nela Kocsis, te pjevači Ivana Banfić, Žanamari Perčić i Bojan Jambrošić okušat će se u pripremi tradicionalnih i modernih kolača i torti.

Pobjednički par novčanu nagradu će donirati udruzi 'RTL Pomaže djeci'.

RTL

Antonija Blaće