Nije da nismo očekivali

Ariana i Pete prekinuli su svoje ekspresne zaruke, glavno pitanje je tko će dobiti skrbništvo nad svinjom koja im je bila ljubimac


Ines Madunić
15.10.2018.16:00
Ariana i Pete prekinuli su svoje ekspresne zaruke, glavno pitanje je tko će dobiti skrbništvo nad svinjom koja im je bila ljubimac
Instagram

sažeto

Zaručili su se nakon četiri tjedna, a prekinuli nakon pet mjeseci veze


Ines Madunić
15.10.2018.16:00

Intenzitet kojim su Ariana Grande i Pete Davidson započeli svoju vezu upućivao je na to da neće završiti dobro. Od objave da su zajedno do njihovih zaruka prošlo je možda dva tjedna, a navodno su sve skupa bili u vezi četiri tjedna prije nego što se komičar spustio na koljeno.

Pjevačica je odmah pristala udati se i ponosno je nosila prsten vrijedan 100.000 dolara. Bili su nerazdvojni, nisu mogli maknuti ruke jedno s drugoga u javnosti i odmah su se uselili u njezin 16 milijuna dolara vrijedan stan u New Yorku.

 
 
 
View this post on Instagram

s∀WΛ 🛸

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Aug 21, 2018 at 9:34am PDT

Mnogi su mislili da je to samo hir ili marketinški trik, no Ariana i Pete uvjeravali su ih kako je to prava ljubav. Napravili su nekoliko tetovaža povećenih jedno drugome, nabavili svinju za kućnog ljubimca, a jedna pjesma na njezinom novom albumu zove se "Pete Davidson".

A sad, nakon nešto više od pet mjeseci veze, Ariana i Pete su prekinuli.

Mogućih je razloga mnogo, no jedan od njih svakako je i smrt Arianina bivšeg dečka Maca Millera, s kojim je prekinula niti mjesec dana prije nego što je završila s Davidsonom. Miller je godinama imao problem s ovisnošću o alkoholu i drogama i preminuo je od predoziranja u rujnu.

Pjevačici je to teško palo jer je s Millerom bila u vezi dvije godine, a mnogi su komentatori na internetu odmah optužili nju za njegovu smrt.

Davidson je nakon prekida izbrisao sve profile na društvenim mrežama, a Ariana je onemogućila komentiranje na Instagramu.

Prije nekoliko dana komičar je prepravio jednu od tetovaža koju je posvetio Grande - zečje uši pretvorio je u srce.

Nije jasno tko će od njih dvoje zadržati svinju kao kućnog ljubimca.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Oct 9, 2018 at 9:08am PDT

prekid veze

Ariana Grande

Pete Davidson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter