Pet sati operacije

Atraktivna voditeljica doživjela je stravičnu nesreću. Deu zovu najboljim dekolteom televizije, podršku joj je dao i predsjednik, a kolege zbog nje plaču


100posto
09.02.2019.08:00
Atraktivna voditeljica doživjela je stravičnu nesreću. Deu zovu najboljim dekolteom televizije, podršku joj je dao i predsjednik, a kolege zbog nje plaču
Foto: Instagram

sažeto

Dea Đurđević doživjela je proteklog tjedna stravičnu nesreću, jedva su joj liječnici spasili ruku


100posto
09.02.2019.08:00

Stravična nesreća dogodila se mladoj voditeljici jutarnjeg programa Pink TV-a iz Srbije. Naime, Dea Đurđević rano je ujutro krenula na posao te je uslijed loših uvjeta na cesti doživjela manju prometnu nezgodu. Stala je i htjela s vozačem drugog automobila dogovoriti što će napraviti. No, onda se dogodila katastrofa.

Naime, ruku joj je otkinuo autobus koji je udarcem Deu djelomično zahvatio i nanio joj tako teške ozljede. U tim trenucima djevojka je telefonirala na posao, kako bi javila što se dogodilo te zamolila da emisiju počnu bez nje. Spekuliralo se da će joj ruku morati amputirati na mjestu. No, hrabra voditeljica nije se dala, sjela je na trotoar i pri punoj svijesti čekala hitnu pomoć!

Veliki tim na spašavanju radio pet sati

Okupio se odmah tim liječnika kako bi operirali i sačuvali ruku mlade žene. Operaciju je pratilo 30 liječnika i onih koji će to tek postati. Liječnik Marko Bumbaširević jedan je od onih koji su pri spašavanju odradili najveći posao. Rekao je kako je Dea bila iznimno hrabra. Nakon što se probudila iz operacija koja je trajala šest sati, Đurđević je prvo zahvalila što je ostala živa.

O omiljenom televizijskom licu bruje svi, a podršku joj je dao i tamošnji predsjednik Vučić, rekavši da se vidio s njezinom majkom i da želi Dei pun oporavak.

Kolege je obožavaju, zbog nje su svi u suzama

Među bliskim ljudima, uz nju je cijelo vrijeme i njezin partner Mladen Mijatović, novinar crne kronike. Zaljubili su se na poslu krajem 2017. godine, a ljubav su prvo vrijeme krili od svih. No, onda su shvatili da nema smisla, veza je postala ozbiljna, a Dea i Mladen svima dali do znanja da se vole. Iako je od nje stariji 20 godina, razlika joj ne smeta. Navodno je zbog njega ostavila i dugogodišnjeg dečka. U Mladena se, kažu, fatalno zaljubila.

26-godišnja djevojka nekad je sanjarila o karijeri kriminalista, a tek kasnije završila je na Fakultetu političkih znanosti, gdje je diplomirala novinarstvo. Ipak, i danas se bavi streljaštvom te voli boksati. Tepaju joj da je najbolji dekolte jutarnjeg programa, a na televiziji je među omiljenim licima.

 
 
 
View this post on Instagram

#love ❤️

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on Jan 20, 2019 at 7:29am PST

Dea Đurđević

Mladen Mijatović

Pink TV

newsletter

Prijavite se na Newsletter