Jada želi srušiti tabue

'Baka me s devet godina naučila da se samozadovoljavam, a bila sam ovisna o seksualnim igračkama'


Ines Madunić
12.06.2018.13:05
'Baka me s devet godina naučila da se samozadovoljavam, a bila sam ovisna o seksualnim igračkama'
Getty Images

sažeto

Jada Pinkett Smith u novoj emisiji otvoreno je pričala o seksu sa svojom mamom i kćeri Willlow


Ines Madunić
12.06.2018.13:05

Glumica Jada Pinkett Smith (46) u novoj epizodi svoje emisije 'Red Table Talk' odbarala je temu seksa. U Facebook emisiji sa svojom majkom Adrienne Banfield Norris i kćeri Willow (18) svaki tjedan otvara neku temu, a ovaj put pridružila im se i Willowina prijateljica Telana.

Willow je tako otkrila kako je njezin prvi susret sa seksom bio kad je u klinču zatekla Jadu i Willa Smitha. To je prilično šokiralo njezinu majku koja se toga ne sjeća.

"Bilo je to u Aspenu, bila je noć i silazila sam dolje po sok. Vidjela sam na trenutak i odmah pobjegla. Bio je mrak i sve što sam vidjela bile su siluete, ali osjećala sam se kao da prešla neke granice", rekla je Willow.

Jada je istaknula kako želi sa kćeri pričati o seksu jer misli da se s djecom mora razgovarati o lošim i dobrim stranama života.

"S tatom je priča o seksu uvijek filozofska, jako je ozbiljan i nikad ne pričamo o emocionalnom aspektu seksa. Uvijek je to intelektualna debata", kaže Willow o odnosu s ocem, glumcem Willom Smithom (49).

Jada je istaknula kako ju je baka naučila da se treba samozadovoljavati kad je imala devet godina.

"Htjela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htjela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega", rekla je Jada. Priznala je i da je jedno vrijeme bila opsjednuta seksualnim igračkama.

"Počela sam istraživati i postala sam ovisna o njima. Tad sam otkrila višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet na dan. To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila ovisnost", rekla je Jada.

Kaže i kako je odmah znala kad su njezin sin Jayden i posinak Trey izgubili nevinost.

Jada je u braku s Willom Smithom 20 godina, a zajedno imaju sina Jaydena (20) i kćer Willow. S njima živi i Willov sin Trey (26), kojeg ima iz bivše veze sa Sheree Zampino.

seks

Will Smith

Jada Pinkett Smith

samozadovoljavanje

Willow Smith

Jayden Smith

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter