Voli Los Angeles

Bankrotirala zbog provoda u Americi? Pobjednica Eurosonga pala na nulu na računu, samo ulaske u klubove plaćala po deset tisuća eura?


Barbara Marinović
04.10.2018.08:00
Bankrotirala zbog provoda u Americi? Pobjednica Eurosonga pala na nulu na računu, samo ulaske u klubove plaćala po deset tisuća eura?
Screenshot/Instagram

sažeto

Poznato je da Marija Šerifović voli Ameriku, a anonimnost koju ima u Los Anglesu posebno obožava


Barbara Marinović
04.10.2018.08:00

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica, pobjednica Eurosonga 2007. godine, Marija Šerifović - navodno je bankrotirala zbog svojih provoda u Americi. Prema pisanju Blica, Marija se tijekom nedavnog odmora u Los Angelesu, gdje je svojedobno i živjela, toliko opustila da je potrošila pravo malo bogatstvo.

'Samo na rentanje kabrioleta kojim se vozila čitavo vrijeme dok je bila tamo spiskala je nekoliko tisuća eura jer je riječ o novom autu. Iako je bila u vili prijatelja, Marija nije žalila novca za provod. Nema priliku ovdje se tako često opustiti, ovdje to ne može jer joj svi prilaze. Zato i voli odlaske u Los Angeles, gdje ima puno društva. Samo je ulaske u VIP klubove plaćala pravo malo bogatstvo, po deset tisuća eura', izjavio je izvor blizak pjevačici.

Navodno joj nije bilo lako kad je vidjela izvatke iz banke. No, budući da joj ne nedostaje gaža i raznih drugih angažmana, pretpostavljamo da pjevačici neće biti problem vratiti taj novac vrlo brzo.

 
 
 
View this post on Instagram

Obrni okreni opet mi je najlepse po avionima i aerodromima 🛬💙🛫 #ThatsMyLife

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Jul 27, 2018 at 3:34am PDT

Marija Šerifović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter