Ljubi starijeg glazbenika

Bila je na samom dnu, pred samim slomom, a danas zarađuje osam tisuća eura u minuti


100posto
02.12.2019.10:25
Bila je na samom dnu, pred samim slomom, a danas zarađuje osam tisuća eura u minuti
Foto: Instagram

sažeto

Emily Canham zarađuje i do osam tisuća dolara za minutu svog posla, a prije svega četiri godine bila je na rubu psihičkog sloma


100posto
02.12.2019.10:25

Mlada YouTube zvijezda Emily Canham uspješna je toliko da može zaraditi i do osam tisuća eura za minutu svog posla. Poznata modna i beauty blogerica ima milijun pratitelja na YouTubeu i u vezi je s glazbenikom Jamesom Bourneom. Prije svega pet godina, sve je bilo znatno drugačije. Emily je napustila školu zbog vršnjačkog nasilja i bila je na rubu depresije.

 
 
 
View this post on Instagram

AD | you guys!!!! This is so so exciting. I’ve finally released a product for you! Tech 21 and I have collaborated to create a collection of phone cases that I think you’re gonna love 😭😭 and they’re all available via the new #tech21custom site. Check out my YouTube for a full video about each case, and the link in my bio, but here are a few of my favs! If you get one, tag me in your IG posts so I can see! A MASSIVE thank you to @tech21official for collaborating with me to celebrate the launch of their personalisation service, Custom. So exciting! Check out the Tech21 website for more details on their scratch-resistant and 10ft drop protection range of cases. check it out on my stories! 📸@kylegalvin_

A post shared by Emily Canham🥰 (@emilycanham) on Nov 28, 2019 at 11:37am PST

Bila je mentalno na dnu, a onda se okrenula snimanju

Provodila je puno vremena sama i ubrzo počela snimati vlogove koji su je izvukli mentalno i pogodovali njezinom psihičkom zdravlju. Tvrdi danas da ju je upravo YouTube izvukao s dna. 'Škola nije bila najbolje mjesto za mene kao kreativnu osobu. Bila sam žrtva nasilja. U srednjoj je školi bilo kretena i ku**i, a kako nisam htjela biti uključena u to, izolirali su me. Bilo mi je psihički teško, osjećala sam se zarobljeno i depresivno', rekla je Emily godinama kasnije.

 
 
 
View this post on Instagram

have a selfie

A post shared by Emily Canham🥰 (@emilycanham) on Nov 12, 2019 at 10:52pm PST

Do osam tisuća eura u minuti

Voli biti pred kamerama i na YouTubeu planira biti bez obzira na sve. Snimati je počela samim početkom 2015., no tek 2017. godine počeo je stizati ozbiljan novac. 22-godišnjakinja je priznala da može za jednu minutu zaraditi i do osam tisuća eura te da je zaposlila agenta kako bi se brinuo o njezinim financijama. Trenutno je u vezi s 36-godišnjim glazbenikom iz benda 'Busted'. Iako je 14 godina stariji od nje, s Jamesom Bourneom je u vezi otkako je shvatila da on s njom ima ozbiljne namjere. Prije nego što su uplovili u vezu, bili su samo prijatelji.

emily canham

james bourne

newsletter

Prijavite se na Newsletter