Video: Neugodni intervjui

Bilo je tu svega! Evo što se dogodi kad novinarska pitanja zvijezde izbace iz takta


Mirjana Filipović
02.10.2017.18:00
Bilo je tu svega! Evo što se dogodi kad novinarska pitanja zvijezde izbace iz takta
Screenshot

sažeto

I dok dio slavnih osoba postavljena pitanja koja im se ne sviđaju jednostavno ignoriraju, neki ipak burno reagiraju


Mirjana Filipović
02.10.2017.18:00

Na crvenim tepisima, novinarskim konferencijama, zvijezde moraju biti spremne na razne situacije u kojima se mogu naći, a među njima su i brojna pitanja okupljenih koja su često nevezana za njihovu karijeru. Iako su navikli na znatiželju medija i javnosti za njihovim privatnim životom, ponekad se jednostavno ne mogu kontrolirati da im stvarno kažu što misle o načinu na koji se zadire u njihovu intimu.

Pa pogledajmo neke od najneugodnijih intervjua koje smo imali prilike vidjeti zadnjih godina.

Rihanna

Kad joj je na konferenciji za novinare povodom filma 'Battleship' novinarka postavila pitanje o navodnoj vezi s Ashtonom Kutcherom, Rihanna nije nimalo skrivala koliko je razočarana.

Gordon Ramsay

Na intervju s jednim od najboljih svjetskih kuhara, jedan je novinar donio i fotografiju odreska koji mu je serviran u Ramseyevom restoranu. Poanta je bila u tome da novinar nije bio zadovoljan serviranim pa mu je to i rekao. Ramsay to nije dobro prihvatio.

Matt Damon

Malo je reći da je holivudski glumac poludio kad je novinarka krivo protumačila razloge zbog kojih se bavi glumom.

Ariana Grande

Ostala je u čudu kad su je pitali što bi prije uzela da mora birati u zadnji tren - mobitel ili šminku.

Taylor Swift

Na konstataciju novinarke da poslije jednog eventa na kojem je izgledala predivno doma ide s hrpom muškaraca, Taylor je iskreno rekla da će se podružiti s prijateljima, a da je kod kuće čekaju mačke.

Scarlett Johansson

Glumici nije bilo jasno kako je moguće da je postalo normalno da je svakodnevno, i to po nekoliko puta u danu, ispituju o tome je li ispod kostima u filmu nosila donje rublje ili ne.

Kiera Knightley

Glumici se nikako nije svidjelo pitanje o tome kako balansira između privatnog života i karijere, a njezina reakcija oduševila je sve prisutne.

Tom Hardy

Na konferenciji za novinare u u sklopu Toronto International Film Festivala gdje je predstavljao film 'Legend', glumca je pitanje o njegovoj seksualnosti izbacilo iz takta. Čak toliko da je novinara u svom stilu pitao 'o čemu, dovraga, ti pričaš' što je izazvalo smijeh kod publike.

Mayim Bialik

Razgovor novinara sa zvijezdom serije 'Teorija velikog praska' pravi je primjer na kojem se može naučiti zašto se prije intervjua treba dobro pripremiti.

star vibes

Rihanna

zvijezde

celebrity

Taylor Swift

Ariana Grande

Scarlett Johansson

Gordon Ramsay

prekinuti intervjui

Podijeli članak