Bieber se jedva spasio

'Bio sam zabrinut za Justina i uvjeren da će umrijeti, molio sam ga da ode na liječenje, ali ništa nije pomagalo'


Ines Madunić
14.09.2018.08:00
'Bio sam zabrinut za Justina i uvjeren da će umrijeti, molio sam ga da ode na liječenje, ali ništa nije pomagalo'
Profimedia

sažeto

Menadžer pjevača kaže da noćima nije spavao jer se bojao za njegov život


Ines Madunić
14.09.2018.08:00

Justin Bieber danas je sretno zaljubljen i zaručen s Hailey Baldwin, uzeo je stanku od glazbene karijere i svaki dan ide u crkvu te se osjeća puno bolje otkad je prekinuo svjetsku turneju prošle godine. No, prije četiri godine bio je u najgoroj fazi, a njegov menažder Scooter Braun priznaje da se tada brinuo da će pjevač umrijeti.

"Noćima nisam spavao jer sam se bojao da ću ga izgubiti. Mislio sam da će umrijeti, da će jedne večeri otići spavati i imati toliko sranja u organizmu da se jednostavno neće probuditi", rekao je Braun, koji radi s Arianom Grande i Carly Rae Jepsen.

Justina su tada uhitili zbog pijane vožnje, napada i vandalizma u kratkom vremenu. 

Profimedia

Kaže i da ga je molio da se smiri i uzme pazu, ali pjevač ga nije slušao.

"Vikao bi i vrištao na mene kad bih mu to spomenuo. Htio je stvarati glazbu, ići na turneje, ali ja sam bio uvjeren da će ga to ubiti. On je to morao sam za sebe odlučiti. Jednog se dana probudio i htio je biti druga osoba. Tad mi je prišao i sve objasnio. On je izvanredan mladić koji je dobio izvanredan život. Žalio se i borio protiv toga i zato je bio u lošem periodu. Ali, kad je prihvatio odgovornost i shvatio što on želi, a ne što drugi žele, tad je odlučio biti zdrav", rekao je Braun.

Justin Bieber

menadžer

Scooter Braun

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter