Kao u filmu 'Izgubljeni u prijevodu'

Bizarne japanske reklame s holivudskim zvijezdama u glavnim ulogama


Ines Madunić
22.06.2017.08:40
Bizarne japanske reklame s holivudskim zvijezdama u glavnim ulogama
Profimedia

sažeto

Sjećate se kako je lik Billa Murrayja snimao reklamu za viski u Tokiju u filmu Sofije Coppole? Ovo su primjeri iz stvarnog života


Ines Madunić
22.06.2017.08:40

"For relaxing times, make it Suntory time", uzvikne Bill Murray u kameru u filmu "Izgubljeni u prijevodu". Glumi ostarjelog holivudskog glumca koji u Japanu snima reklamu za viski. Koliko god ta scena izgledala suludo, dogodila se i u stvarnom životu. Mnoge holivudske zvijezde često snimaju reklame u Aziji jer se više plaćaju, a i te reklame najčešće se ne prikazuju u cijelom svijetu nego na ograničenom tržištu, primjerice samo u Japanu. Pogledajte neke bizarne reklame koje su snimile holivudske zvijezde - a jedan od njih je stvarno reklamirao Suntory viski.

James Brown za Miso Noodles

Kralj funka pjeva svoj hit "Get Up" u novom, čudnom aranžmanu, i to dok jede rezance. Totalno mu vjerujemo da su najbolji rezanci na svijetu. 

Nicolas Cage za Pachinko igre

Nicolas Cage snimio je pet različitih reklama za Pachinko igre, a svaka je bizarna sama za sebe. Pogledajte sami, sigurno ćete pronaći favorita...

Justin Bieber za Softbank telekomunikacije

Bieber je snimio više reklama za telekomunikacije Softbank, ali ova je uvjerljivo najzabavnija. Dok u pozadini slušamo njegov hit "What Do You Mea", on se bori s nindžama koje ga žele fotograti. Pravi je samuraj. 

Sylvestar Stallone za japansku šunku

Stallone donosi svojim japanskim prijateljima meso i onda ga zajedno jedu. Naravno, priča na japanskom i jako je sretan. 

Harrison Ford za Kirin Ichiban pivo

Pivo u sauni s frendom? Naravno! Harrison Ford prvo zamišlja da pije Kirin lager, a onda ga, po izlasku iz saune, stvarno i popije. 

Arnold Schwarzenegger za Vfuyy energetski napitak

Arni se stvarno potrudio. Sudeći prema njegovim izrazima lica, ovaj japanski energetski napitak ili je najbolji na svijetu ili ga treba izbjegavati u širokom luku. 

Keanu Reeves za Suntory viski

Keanu je stvarno promovirao Suntory viski, baš kao i Bill Murray u "Izgubljeni u prijevodu", ali puno prije tog filma. Sofia Coppola vjerojatno se nije inspirirala ovom reklamom, jer je puno dramatičnija i bizarnija nego ona koju je snimao njezin lik. 

Bruce Willis za Eneos karticu

Eneos je japanska tvrtka koja proizvodi motorna ulja i očito ima neku loyalty karticu. Što se točno događa u ovoj reklami nismo sigurni.

Ben Stiller za Kirin Chu-Hi alkoholno piće

Benu Stilleru dali su previše rečenica koje je trebao izgovoriti na japanskom pa su ga sinkronizirali. Zato se jako potrudio sa svojim iznenađenim izrazima lica.

Tommy Lee Jones za Boss kavu

Ukratko, Tommy Lee Jones je učitelj izvanzemaljac koji voli kavu. 

star vibes

Hollywood

japan

bizarno

reklame

Podijeli članak