VIDEO: IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

Blijed ko' krpa, mršav i s podočnjacima: objavljena je snimka pop ikone Princea dan prije smrti


100posto
22.04.2018.16:20
Blijed ko' krpa, mršav i s podočnjacima: objavljena je snimka pop ikone Princea dan prije smrti
Screenshot/YouTube

sažeto

Video materijal objavljen je s dokumentima i fotografijama istrage, uključujući jezive fotke iz njegove kuće nastale samo nekoliko sati nakon što je umro


100posto
22.04.2018.16:20

Legendarni glazbenik Prince preminuo je 21.travnja 2016. u dobi od 57 godina, a nakon okončanja dvogodišnje istrage objavljeni su video snimci nastali samo dan prije njegove smrti. 

Policija je objavila snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako glazbenik, u pratnji tjelohranitelja, ulazi u liječničku ordinaciju, a izgleda potpuno neprepoznatljivo: blijed je, mršav i s ogromnim podočanjacima, piše Daily Mail.

Video materijal objavljen je s dokumentima i fotografijama istrage, uključujući jezive fotke iz njegove kuće nastale samo nekoliko sati nakon što je umro, a sve je izašlo u javnost nakon što je tužitelj okruga Carver, Mark Metz, rekao da nitko neće biti kazneno prijavljen zbog smrti glazbenika. 

Prince se dugo borio s ovisnosti o tabletama protiv bolova i opijatima, a prije dvije godine njegovo je mrtvo tijelo pronađeno u liftu na imanju u Minnesoti. 

Prošlog su mjeseca objavljeni i novi detalji Princeovog toksikološkog nalaza koji otkrivaju da je, u trenutku smrti, u krvi imao iznimno visoku razinu fentanila, lijeka 50 puta jačeg od heroina.

smrt

droga

video

ovisnost

predoziranje

Prince

newsletter

Prijavite se na Newsletter