Tvoje lice zvuči poznato

Bojan postaje 'razmažena' Rozga, a ona će mu biti u žiriju


100posto
10.03.2017.13:35
Bojan postaje 'razmažena' Rozga, a ona će mu biti u žiriju
Profimedia

sažeto

U novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prošlotjedni pobjednik Mario Roth pjevat će na, kako kaže, 'španjolsko-portugalskom'


100posto
10.03.2017.13:35

Ove nedjelje Bojan Jambrošić u showu Tvoje lice zvuči poznato nastupat će kao Jelena Rozga i to sa pjesmom Razmažena.

„Nadam se da me Rozga neće manje voljeti od ovog trenutka“, našalio se Bojan kazavši kako će poraditi na tome da bude sramežljiva Jelena Rozga. Bojan će biti pod velikim stresom, s obzirom na to da će ga pjevačica gledati iza stola žirija.

„Bojim se da ne pomisli što ovaj sad izvodi od mene, tako da ću se potruditi biti minimalistički, a opet da ne bude premalo“, otkrio je Bojan dok je Rozga poručila kakva će biti kao članica žirija: „Nadam se da će nakon emisije neki dragi ljudi pričati sa mnom!“

NovaTV

Ana Gruica nije se baš proslavila svojom izvedbom J. Lo u prošloj epizodi, pa je, kaže, odlučila promijeniti taktiku i biti opuštenija. „Shvatila sam da se trebam zezati. Ne treba biti preozbiljan“, odlučna je Ana koju ćemo vidjeti u ulozi Raya Charlesa, legendarnog američkog crnačkog glazbenika. „Prvo sam pomislila da znam ovu pjesmu, ali onda sam shvatila da znam ono što pjevaju back vokali, a ne Ray Charles,“ otkrila je Ana koja će nastupiti s pjesmom ''Hit the Road Jack''.

NovaTV

Mario Roth branit će prvo mjesto, ovoga puta kao Don Omar s hit pjesmom 'Danza Kuduro', a hoće li u tome uspjeti, tek ćemo doznati. „To je apsolutno hit. Po meni je to Lambada novog doba,“ kazao je Mario te dodao kako još nije imao priliku pjevati na španjolsko-portugalskom, no to ga pretjerano, čini se, ne uzrujava. „Ili možeš briljirati, ili možeš biti najlošiji“, zaključio je.

NovaTV

Mia Anočić Valentić nastupit će kao Dražen Zečić, Nives Celzijus će izvesti Prodigy, Ivana Mišerić će biti Adam Levin iz grupe Maroon 5, a Dalibor Petko transformirat će se u Željka Bebeka iz Bijelog dugmeta.

NovaTV

Sve vijesti o četvrtoj sezoni hit showa čitajte u temi Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Ana Gruica

Mario Roth

Bojan Jambrošić

Mia Anočić Valentić