Treća sreća fatalnog boksača

Božić je opaki frajer mekog srca! Turbulentni period prvog razvoda i kratka sreća s kozmetičarkom Mateom doveli su ga do voljene Petre


100posto
10.01.2019.17:00
Božić je opaki frajer mekog srca! Turbulentni period prvog razvoda i kratka sreća s kozmetičarkom Mateom doveli su ga do voljene Petre
Foto: CROPIX/Facebbok

sažeto

Stjepan Božić iza sebe ima dva braka, a navodno mu se smiješi i treći! Posvećeni je otac svojoj djeci, koju obožava iznad svega, a takav je i partner voljenog Petri


100posto
10.01.2019.17:00

Kada je sredinom prošle godine objavljeno da je Stjepan Božić ponovno zaljubljen, nitko nije ni slutio da bi se vrlo brzo mogao odlučiti i na svadbu. Iako slavni boksač to nije potvrdio, pojavile su se glasine o vjenčanju. Za 24sata Božić je tu informaciju kratko komentirao, rekavši da želi neke stvari ostaviti za sebe. Nije htio komentirati hoće li treću bračnu sreću potražiti s Petrom Maričić, no jasno je i s društvenih mreža i Stjepanovih izjava da je sa zagrebačkom ekonomisticom jako sretan.

Razumiju se kao partneri, ali i roditelji. Iz prethodna dva braka Stjepan ima troje djece, dok Petra iz braka s nogometašem Patriceom Kwedijem ima sina Lucasa. Djeca su se međusobno upoznala, i svi uživaju u zajedničkim trenucima.

Iako ne želi ostaviti takav dojam u javnosti, Božić je pravi fatalni frajer. Petra će mu biti treća supruga, ako su informacije o vjenčanju točne. Prvi brak imao je s kriminalisticom Angelinom, s kojom je tijekom zajedničkih godina dobio dva sina. Zajedno su proveli 12 godina i razvod je Božiću teško pao, tijekom procesa je molio medije da ostave Angelinu na miru.

Foto: CROPIX

Nakon je, sreću je pronašao uz kozmetičarku i pjevačicu Mateu. Vjenčali su se 2015. godine, u periodu dok je Matea bila trudna. Stigla je potom 2016. njihova mezimica Lucija. Bračna idila nije dugo trajala pa se boksač rastao i po drugi put.

Foto: Faceook

Vjera u ljubav nije mu time poljuljana. Kada je u njegov život iznenada ušla ekonomistica Petra, Božićevoj sreći nije bilo kraja. Vrlo brzo je s njom počeo i živjeti. Hoće li se veseloj družini od sveukupno četvero djece pridružiti još neko, i kada će treći put izreći sudbonosno 'da', zna samo fatalni Stjepan.

Foto: Facebook

Stjepan Božić

Petra Maričić

newsletter

Prijavite se na Newsletter