Foto: Vruća romansa na pomolu?

Brada Pitta očarala je 32 godine mlađa britanska glumica


Mirjana Filipović
19.10.2017.13:35
Brada Pitta očarala je 32 godine mlađa britanska glumica
Profimedia

sažeto

U filmu 'Gospodarica zla' Ella Purnell utjelovila je mlađu verziju Angeline Jolie


Mirjana Filipović
19.10.2017.13:35

Iako su ga mediji povezivali s Kate Hudson i Siennom Miller, Brad Pitt (53) od rastave s Angelinom Jolie na šuškanja o novim ljubavima nije se obazirao.

No Hollywood Life ovog puta tvrdi da se njegov ljubavni status sada stvarno promijenio. Bradu se navodno jako svidjela Ella Purnell (21), britanska glumica koju izgledom mnogi uspoređuju upravo s Jolie.

Profimedia

Što je najbolje od svega, Ella je u filmu 'Gospodarica zla' glumila mlađu verziju Angeline.  

- Brad je očaran Ellom toliko da joj je dao ulogu u njegovoj nadolazećoj seriji 'Sweetbitter'. Njoj njegova pažnja itekako godi. Osjećaji su međusobni. Ella je jako polaskana pozornosti koju dobiva od Brada. Stalno govori da je on bio prva slavna osoba u koju je bila zaljubljena - govori izvor.

Angelini se navodno ideja o njihovoj romansi nimalo ne sviđa.

Profimedia

- Mrzi i samu pomisao na to da bi se spetljao s nekim tko je u njezinom filmu glumio njezinu mlađu verziju. Ne sviđa joj se ni razlika od 32 godine među njima. Ella je samo pet godina starija od njihovog sina Maddoxa. Što je najbolje, Brad je i svjestan njihove razlike u godinama i zna da će to svi percipirati kao krizu srednjih godina, no kemija između njih se ne može osporiti - tvrdi izvor.

Dodaje da je samo pitanje vremena kada će se Brad odvažiti da njihov odnos prijeđe na višu razinu. Za Ellu ima samo riječi hvale. Smatra je humorističnom, a njezinu glumu veoma cijeni.

Tko zna što će tu još sve biti.

Angelina Jolie

Brad Pitt

Ella Purnell

Podijeli članak