Russell Brand i poroci koje je obožavao

Britanski zločesti dečko progovorio o heroinu, pornićima i Katy Perry


Dina Plevnik Hajduk
07.10.2017.21:20
Britanski zločesti dečko progovorio o heroinu, pornićima i Katy Perry
Profimedia

sažeto

Komičar je već godinama čist, a bio je ovisan o drogama i seksu te patio od bulimije


Dina Plevnik Hajduk
07.10.2017.21:20

Russell Brand, britanski komičar poznat po nizu glupavih komedija, braku s Katy Perry i divljem ponašanju, već je 14 godina trijezan i čist, a u intervjuu za US Weekly progovorio je o ovisnostima i bivšoj supruzi.

Droga

42-godišnji Russell s heroinom se po prvi puta susreo s 19 godina, a i dan danas za to ga razdoblje vežu gorko-slatka sjećanja.

"Ne smijem previše razmišljati o tome jer će mi početi nedostajati. Ako je bol šaka, heroin ulazi u nju, otvara je i opušta. To je predivan osjećaj. Osjećaš se kao da te netko grli, kao da imaš utjehu, kao da si u majčinim rukama. Tako je slatko i savršeno", opisao je Russell početno iskustvo s ovom opasnom drogom koja ga je dovela do kraha.

Samoća

"Ipak, fantastičan osjećaj uskoro splašnjava. Počinješ pušiti previše, piti previše, šmrkati kokain, uzimati kemiju i gledati previše pornića", dodao je.

"Bilo je užasnih, užasnih trenutaka samoće u stanu u kojem sam se drogirao. Imao sam posao na MTV-ju. Dobio sam otkaz. Imao sam show na radiju. Dobio sam otkaz. Prijatelji su me ostavili. Djevojka me ostavila. Bilo je zaista strašno", ispovjedio se komičar.

Seks

Britancu je u skidanju s heroina pomogao menadžer Chip Sommers, no nakon što se očistio od droga, jednu je ovisnost zamijenio s drugom.

Puno godina nakon, 14-mjesečnom krahu braka s Katy Perry kumovala je ovisnost o seksu.

Bolji život

Russell je objasnio kako nema čudne navike - jednostavno je straight i slavan pa mu nije teško doći do seksa, što je u vrijeme ludih dana znalo završiti svakako. Danas, nakon toliko godina rada na sebi i rođenja kćerkice, nov je čovjek.

"Mnogo sam se promijenio u zadnjih pet godina. Ne uspoređujem veze s prijašnjim vezama iz poštovanja prema sadašnjoj supruzi i prema Katy Perry. Mislim da je sada sa mnom lakše biti"

 

seks

droga

ovisnost

Katy Perry

Russell Brand

Podijeli članak