Ovome se nismo nadali

Brozovićeva Silvija otključala Instagram! Skromnoj curi fali stila, no zato ima itekakvih oblina - i čini se jednom od 'normalnijih'


Barbara Marinović
14.09.2018.19:30
Brozovićeva Silvija otključala Instagram! Skromnoj curi fali stila, no zato ima itekakvih oblina - i čini se jednom od 'normalnijih'
Screenshot/Instagram

sažeto

Obrazovana je, skromna, normalna. Ne brinu je luksuzne krpice i lokacije pa je Silvija Brozović pravo osvježenje


Barbara Marinović
14.09.2018.19:30

Super kralj tata, ili kraće Epic Broz, odnosno Marcelo Brozović, pokazao je silnu količnu neukusa kada je njegova kosa postala platinasto plava. Ostala je na Marcelu njegova crna brada, no kosa je izbjalhana. Da nema ukusa, nije pokazao prvi put. Brozović je, naime, svojedobno objavio na Instagramu video na kojem kroz ulice Velike Gorice vodi svoj skupi automobil, a u pozadini svira singl Mile Kitića, Milana Stankovića i Mimi Mercedez - a zove 'Gadure'. I nije to problem, nije Epic Broz napravio ništa što drugi frajeri ne rade. No, uvijek nam je bio misterij kako je osvojio samozatajnu Silviju Rihtar, biologinju koja se ne oglašava, ne reklamira, kojoj nije važno da bude viđena.

A, onda je nedavno i gospođa Brozović objelodanila svoj Instagram profil! Zgodna je i lijepa Silvija, a i obrazovana. I djeluje simpatično. Ali, kriminalno joj nedostaje fashion momenta, kakvog primjerice imaju Franka Batelić, Izabel Kovačić, Vanja Modrić... Ona je i nakon udaje za imućnog nogometaša ostala normalna cura. Usredotočena je na njihovu curicu, na svoj način života.

 
 
 
View this post on Instagram

#newyearseve 😙🎉🎉

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b) on Dec 31, 2016 at 3:09pm PST

Treba to pozdraviti! Možda nema istančanog ukusa (iako i dalje prednjači pred svojim Epic Brozom), ali je prava netipična žena nogometaša. Ne objavljuje fotografije svaki dan, a niti tjedan, ne opterećava se luksuznim lokacijama i suludim luksuzima i čini se skromnijom djevojkom među našim WAG-sicama. Nema niti nekih celebrity prijateljstava. Kad je njezin modni izričaj u pitanju, teško je ne primijetiti da obožava pokazivati trbuh i oblačiti hlače nižeg struka. Nije to zadnji krik mode, no Silvija je zadovoljna kako joj stoje. A ako se netko pita kako je zavela Brozovića, Silvija putem svoje društvene mreže daje odgovor - zavidnim oblinama koje je svojedobno pokazala s plaže.

 
 
 
View this post on Instagram

✨✨ #summernights

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b) on Aug 11, 2016 at 7:17am PDT

Iako je samozatajna i ne bavi se nikakvog vrstom influencanja, Silvija broji preko 14 tisuća pratitelja, a među njima su i 'kolegice' Izabel Kovačić te Ivana Vida.

 
 
 
View this post on Instagram

It's a beautiful life 😘☉☉🌊🌊 #enjoying #alldaylong #mykonos2016 #greece

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b) on Jul 9, 2016 at 11:46am PDT

Marcelo Brozović

Silvija Brozović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter