ESC Life će vas rasplesati

Brže, zabavnije, progresivnije: Zarazni indie pop rokeri u Zagrebu promoviraju svoj novi album


100posto
23.01.2019.14:30
Brže, zabavnije, progresivnije: Zarazni indie pop rokeri u Zagrebu promoviraju svoj novi album
Promo

sažeto

Zagrepčani imaju novi album, a svi željni melodičnog rocka imaju ih priliku gledati i slušati 2. veljače u KSET-u


100posto
23.01.2019.14:30

Ne boje se jednostavnosti i nisu opterećeni usporedbama s indie rockom ranih 90-ih - zagrebački ESC Life skrojen od iskusnih glazbenika domaće alternativne scene izbacuje u siječnju novi album 'Born To Be Mild'. Najavljeno kao još brže, zabavnije, ali i progresivnije izdanje svoju će koncertnu promociju doživjeti 2. veljače 2019. u klubu KSET.

Svirajući zarazni pop s distorziranim gitarama na tragu onom američkih indie giganata Dinosaur Jr., Sebadoh, Weezera i sličnih, karijerni put doveo ih je legendarnom Grantu Hartu (Hüsker Dü, Nova Mob) kojem su prije nekoliko godina bili prateći bend i predgrupa na turneji jugoistočnom Europom.

Tome je svakako kumovao njihov upečatljiv album prvijenac 'Access All Areas' (2015.) koji je osim simpatija srodnih glazbenika brzo stekao naklonost publike, što i ne čudi s obzirom na bendovu fantastičnu sposobnost stvaranja predivno jednostavnih, introspektivnih melodičnih pjesama s prizvukom bezvremenskih hitova. Od tada pa do danas nastupali su klupski i festivalski diljem regije, a u uspjehe svakako ubrajaju i turneje van Hrvatske po Njemačkoj, Češkoj, Austriji, Bugarskoj.

S novog albuma već je ranije predstavljen 'Vacation', pulsirajući i pitki singl nastao pod producentskom palicom Marka Mrakovčića. Koncertom u klubu KSET vraćaju se u epicentar zagrebačke scene, napucani novim materijalima. 

Na promociju albuma kao gosti stižu zagrebački indie rockeri Weather Pains, oformljeni raspadom bendova Benchwarmers, Silk i Neon Green.

Ulaznice su u pretprodaji 30 kuna, na dan koncerta 40 kuna.

Pretprodajna mjesta: KSET (Unska 3) i Dirty Old Shop (Tratinska 18)

Koncert organizira Dostava Zvuka.

koncert

novi album

indie

KSET

ESC Life

newsletter

Prijavite se na Newsletter