Gdje je nestala Ally McBeal?

Calista Flockhart godinama je zanemarivala karijeru zbog obitelji, ali sad se vraća na ekrane


Ines Madunić
11.11.2017.19:50
Calista Flockhart godinama je zanemarivala karijeru zbog obitelji, ali sad se vraća na ekrane
Profimedia

sažeto

Američka glumica 11. studenog proslavila je 53. rođendan


Ines Madunić
11.11.2017.19:50

Bila je na vrhuncu slave početkom 00-ih kad je glumila smušenu odvjetnicu Ally McBeal u istoimenoj seriji. A iako se nije potpuno povukla iz glumačkog svijeta, Calista Flockhart (53) više nikad nije imala tako jaku i upečatljivu ulogu kao što je bila Ally.

Baš te godine kad je serija završila, a bila je to 2002., Calista je na dodjeli nagrada Zlatni globus upoznala Harrisona Forda (75). Ubrzo su počeli romansu, unatoč razlici od 22 godine između njih. Iste godine, ali prije nego što je upoznala svog budućeg muža, glumica je posvojila sina Liama (16), kojeg su počeli zajedno odgajati.

Profimedia

Par je bio u vezi sedam godina kad je Harrison zaprosio Calistu, i to na Valentinovo, a vjenčali su se 2009. u Santa Feu, dok je Ford snimao film "Kauboji i vanzemaljci". Iako su im mnogi prognozirali brz prekid, Calista i Harrison još su zajedno.

"Stalno zaboravljam da je 22 godine stariji od mene. To uopće ne utječe na našu vezu", rekla je svojedobno Calista.

Nakon što je Ally McBeal završila, glumila je u pet sezona serije "Braća i sestre", a onda je godinama imala pauzu i radila samo malene uloge te povremene sinkronizacije. No, 2015. pojavila se u ulozi šefice Cat Grant u seriji "Supergirl".

Nakon prve sezone snimanje se preselilo iz Los Angelesa u Vancouver u Kanadi, zbog čega je Calista odustala od serije. Nije htjela toliko vremena provoditi izvan Los Angelesa i odvojena od obitelji. No, čini se kako će se vratiti u trećoj sezoni, a fanovi jedva čekaju. 

star vibes

glumica

serija

Harrison Ford

Calista Flockhart

Ally McBeal

Podijeli članak