Dosadio joj glamur i popularnost

Cameron otišla u mirovinu jer joj je dosta Hollywooda, samo želi biti s mužem


Ines Madunić
13.03.2018.08:40
Cameron otišla u mirovinu jer joj je dosta Hollywooda, samo želi biti s mužem
Getty Images

sažeto

Glumica se ne želi vratiti glumi i uživa u obiteljskom životu


Ines Madunić
13.03.2018.08:40

Proslavila se u "Maski" kad je imala samo 21 godinu, voljeli smo je u "Charliejevim anđelima", "Svi su ludi za Mary", "Praznicnima" i kao "Zločestu učiteljicu", ali Cameron Diaz (45) više nećemo vidjeti u novim filmovima. Njezina prijateljica Selma Blair (45) kaže kako je glumica - u mirovini.

"Nedavno smo bile na ručku i pričale smo o filmu koji smo zajedno snimile, 'Najslađe stvorenje'. Rekla sam da bih voljela da napravimo nastavak, a ona je rekla da nema šanse da se vrati glumi", rekla je Blair. Iako joj stalno šalju scenarije, ona ih odbija bez da ih pročita jer je Hollywood jednostavno više ne zanima.

"Ne znam što bi je moglo nagovoriti da se vrati. Ne mora više snimati, financijski je osigurana i uživa u svom životu, sretna je", rekla je Selma.

Cameron je i sama izjavila da najviše voli biti kod kuće s mužem Benjijem Maddenom (38), a kojim bi voljela imati dijete.

U braku su od 2015. godine, a ona je posljednje filmove snimila godinu ranije. I to njih tri - "Osveta na visokim petama", "Snimka seksa" i "Annie".

Svojedobno je bila najplaćenija holivudska glumica.

glumica

Hollywood

filmovi

mirovina

Cameron Diaz

Selma Blair

Benji Madden

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter