Klinci koji su ukrali show

Charlotte je opet bila glavna zvijezda, Georgea smo prvi put vidjeli u dugim hlačama, a tko su dječaci koji su nosili Meghanin veo?


Ines Madunić
20.05.2018.12:05
Charlotte je opet bila glavna zvijezda, Georgea smo prvi put vidjeli u dugim hlačama, a tko su dječaci koji su nosili Meghanin veo?
Reuters

sažeto

Šest djevojčica i četiri dječaka bili su djeveri i djeveruše na kraljevskom vjenčanju


Ines Madunić
20.05.2018.12:05

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, na svom je vjenčanju odlučila da neće imati kumu jer ima puno bliskih prijateljica i nije htjela nijednu izabrati posebno. Zato su sve one bile djeveruše.

No, najveća senzacija, čak i veća od zaljubljenog para, bili su klinci koji su također imali uloge djeveruša i djevera. Bilo ih je ukupno deset. 

Reuters

Naravno, u prvom su planu bili princ George i princeza Charlotte, djeca Kate i Williama. Oni su već imali priliku nositi cvijeće na prošlogodišnjem vjenčanju Pippe Middleton, Kateine sestre.

Princa Georgea vjerojatno smo prvi put vidjeli u dugačkim hlačama. Izgledao je vrlo ozbiljno, kao i uvijek, i pomalo sramežljivo.

Zato je Charlotte bila raspoložena za fotografiranje i mahanje okupljenim masama. Preslatka princeza čak se i beljila fotografima iz auta i totalno ukrala show - kao i uvijek.

Profimedia

Osim njih, iza Meghan su u crkvi hodale trogodišnja Florence van Cutsem, kći dugogodišnjih prijatelja kraljevske obitelji Nicholasa i Alice van Cutsem. Inače, njezina starija sestra Grace bila je ona slatka djeveruša koja se prije sedam godina mrštila na vjenčanju Kate i Williama.

S njom su bile Remi i Ryan Litt, kćeri Meghanine prijateljice Benite Litt. Meghan im je inače i kuma.

Getty Images

Najmlađa djeveruša bila je Zalie Warren, dvogodišnja kći Harryjevih prijatelja Jakea i Zoe Warren. Jake i Harry prijatelji su još od vremena zajedničkog studiranja na prestižnom Etonu.

Ivy Mulroney kći je Meghanine najbolje prijateljice Jessice Mulroney, a njezini sinovi Brian i John dovezli su se s mladenkom u autu do kapele Svetog Georgea i nosili njezin veo. Njih su dvojica možda bili najviše uzbuđeni zbog svega, mahali su okupljenima iz auta i izgledali su kao da su oduševljeni svojom ulogom.

Profimedia

Dječak koji se s princom Georgeom držao za ruke dok su hodali prema oltartu je Jasper Dyer, sin Harryjevog prijatelja i mentora Marka Dyera.

Inače, odjeću djeveruša i djevera dizajnirala je Claire Waight Keller za Givenchy, ista dizajnerica koja je radila Meghaninu vjenčanicu. Djevojčice su imale svilene haljinice, dok su dječaci imali odijela koja su bila mini verzija Harryjeve uniforme.

Reuters

Meghan Markle

princ Harry

princ George

kraljevsko vjenčanje

princeza Charlotte

djeveruše

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter