Foto: Doživite bajku uživo

Cirque du Soleil dočarava fantastični izmišljeni svijet Jamesa Camerona svojim jedinstvenim izvedbenim stilom


100posto
10.01.2018.15:40
Cirque du Soleil dočarava fantastični izmišljeni svijet Jamesa Camerona svojim jedinstvenim izvedbenim stilom
PR fotografije

sažeto

Turneja Cirque du Soleil inspirirana hitom 'Avatar' izvodit će se u Areni Zagreb od 7. do 9. prosinca kao dio globalne turneje koja posjećuje arene diljem svijeta


100posto
10.01.2018.15:40

Inspiriran filmom AVATAR Jamesa Camerona, 'Toruk – Prvi Let' uvest će vas u svijet Pandore pomoću vizualno zapanjujuće scenografije. Doživite bajku uživo kroz novi svijet mašte, otkrića i mogućnosti.

Kroz vrhunski spoj najsuvremenijih vizualnih, lutkarskih i kazališnih elemenata te grandiozne scenografije, potkovan ogromnim kinematografskim uspjehom, Cirque du Soleil dočarava fantastični izmišljeni svijet Jamesa Camerona svojim jedinstvenim izvedbenim stilom, povezujući dvije srodne umjetničke vizije u jedan spektakl koji pobuđuje maštu. Ovo živopisno iskustvo nosi i jasan potpis redatelja i multimedijskih inovatora Michela Lemieuxa i Victora Pilona.

PR fotografije

Ono je scenski oživljena oda skladnom suživotu naroda Na’vi s prirodom, te njihovom vjerovanju u temeljnu međusobnu povezanost svih živih bića.

Pripovijedana od strane 'Na'vi Pripovijedača', TORUK - Prvi Let je mitološka priča čija je radnja postavljena tisućama godina prije događaja prikazanih u filmu AVATAR, prije nego je ijedan čovjek ikad kročio na Pandoru.
Kada svetom stablu duša zaprijeti prirodna katastrofa, Ralu i Entu, dvojica mladića iz plemena Omaticaya, neustrašivo odlučuju preuzeti stvari u svoje ruke. Po saznanju da im Toruk, moćni crveno-narančasti grabežljivac koji vlada Pandorinim nebom može pomoći u njihovoj misiji spašavanja Drva duša, oni kreću na put visoko plutajućim planinama ne bi li ga pronašli. Proročanstvo će se ispuniti kada se čista duša uzdigne među klanovima i uzjaše Toruka u namjeri da spasi Na’vi narod od strašne i tragične sudbine koja im prijeti.

PR fotografije

'Toruk – Prvi Let' okuplja 13 autora pod umjetničkim vodstvom Guya Lalibertéa (voditelj) i Jean-François Boucharda (kreativni voditelj) za Cirque du Soleil, te Jamesa Camerona, Jona Landaua, Kathy Franklin i Richiea Banehama za Lightstorm Entertainment.

Informacije o ulaznicama

'Toruk– Prvi Let' imat ćete prilike pogledati u Areni Zagreb, 7. do 9. prosinca 2018.

Ulaznice se mogu nabaviti putem linka www.eventim.hr.

U nastojanju da doživljaj publike podignu na potpuno novu razinu i što više ju uključe u performans, Cirque du Soleil lansirao je mobilnu aplikaciju TORUK – The First Flight, prvu takve vrste.  Napravljena u suradnji s dugogodišnjim tehnološkim partnerom SAP-om, aplikacija uzdiže cjelokupno iskustvo i omogućuje publici da bude dio akcije prije, tijekom i nakon same predstave! Aplikaciju preuzmite klikom na link: https://itunes.apple.com/us/app/toruk-the- first-flight/id1060239115?mt=8

Cirque du Soleil

'Toruk – Prvi Let' je 37. po redu produkcija Cirque du Soleil od 1984. Organizacija je do sada donijela užitak za više od 180 milijuna gledatelja u više od 421 gradova na šest kontinenata. Cirque du Soleil ima gotovo 4 000 zaposlenika, uključujući 1 300 izvođača iz 50 različitih država.

Za više informacija o Cirque du Soleil, posjetite https://www.cirquedusoleil.com.

O ONE DROP organizaciji saznajte više putem linka https://www.onedrop.org.

PR fotografije

PR fotografije

Cirque du Soleil TORUK