Poznati koje su optuživali za fizičko nasilje

Cmrka prozvali da je ošamario suradnicu, Predina snimili kako šakom u glavu udara suca, a i Bitorajac je upao u nevolju


100posto
10.11.2018.20:40
Cmrka prozvali da je ošamario suradnicu, Predina snimili kako šakom u glavu udara suca, a i Bitorajac je upao u nevolju
Foto: CROPIX

sažeto

Houdek je optužbe kategorički odbio, isto je postupio i Rene Bitorajac


100posto
10.11.2018.20:40

Brojni su poznati Hrvati i Hrvatice tijekom vremena bili optuživani za problematičan temperament. Potonji je slučaj glumca Vinka Štefanca, no sve je to ništa prema onome što se već na domaćoj sceni događalo.

Svima je već poznat slučaj nekadašnjeg voditelja Siniše Cmrka, kojeg je suradnica svojedobno optužila da ju je na snimanju Turbo Limach Showa udario u glavu. Godinama nakon incidenta Cmrk je za Jutarnji izjavio da je nije udario, već napravio gestu rukom, a zbog koje je išao rukom unazad pa možda zahvatio dio uha suradnice. Tvrdi da je nije udario, a pogotovo ne namjerno. Sve je sada iza Cmrka, živi i radi izvan očiju javnosti i tako je sretniji.

CROPIX

Problema je zbog tanjih živaca svojedobno imao i glazbenik Jacques Houdek. Na snimanju 'The Voicea' navodno se sukobio s kostimografkinjom, a sve zbog hlača koje je u emisiji trebao nositi. Bilo je povišenih tonova, a kostimografkinja je zbog svega tražila od produkcije da je makne s projekta. Govorkalo se i o fizičkom obračunu, no Jacques je tada za kategorički demantirao takve tvrde i rekao da je to strašna laž.

Reuters

Prije par godina Rene Bitorajac ponovno je doveden u kontekst nasilnika, iako, tvrdi, nije bio kriv nizašto. Dvojica muškaraca pretukli su Renea u centru grada, a zbog svega je tada angažirao i odvjetnika. Smetao ga je kontekst nasilnika u koji je doveden jer je, kazao je tada, jedva izvukao živu glavu od nasrtljivaca.

CROPIX

Zoran Predin našao se u problemu kada je nakon košarkaške utakmice s leđa prišao sucu iste i šakom ga udario u glavu. Nije bio sretan suđenjem, a kasnije je rekao da je htio nezadovoljstvo izraziti verbalno. Kasnije je platio novčanu kaznu i pokajao se, svjestan da mu je reakcija bila zaista neprimjerena.

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Jacques Houdek

Rene Bitorajac

Zoran Predin

Vinko Štefanac

newsletter

Prijavite se na Newsletter