Nove ljubavi nisu našli

Ćorić lomi na terenu, a njegova bivša djevojka izvan njega! Atraktivna Valentina zaposlila se kao voditeljica, no i dalje je pažljiva prema Instagramu


Barbara Marinović
14.09.2018.17:00
Ćorić lomi na terenu, a njegova bivša djevojka izvan njega! Atraktivna Valentina zaposlila se kao voditeljica, no i dalje je pažljiva prema Instagramu
Screenshot/Instagram

sažeto

Zgodna Valentina Miletić bila je dugo u vezi s Bornom Ćorićem te je uz njega bila i kada mu je u karijeri bilo najteže


Barbara Marinović
14.09.2018.17:00

Borna Ćorić 'slomio' je danas u Zadru protivnika Stevea Johnsona iz SAD-a na polufinalnom meču Davis Cupa. Mladog tenisača iz publike su bodrila i neka poznata lica - bio je u publici Mladen Grdović, a posjetila je meč i Janica Kostelić. Među najvažnijom podrškom Borne Ćorića svakako je njegova zgodna sestra Bruna. A, je li ga u tajnosti bodri još netko? Tko zna. Otkako je prije nešto manje od dvije godine prekinuo sa splitskom manekenkom Valentinom Miletić, Ćorić se ne oglašava po pitanju ljubavnog života. Čini se da se u potpunosti posvetio sportu. A, njihova je ljubav imala toliko potencijala.

 
 
 
View this post on Instagram

Vec lagano upadam u jesenski mood 🙈💃🏼👠🍁🍂 #autumnoutfit #andreazvonodizajn #ootd

A post shared by Valentina Miletic (@valentina_miletic_) on Sep 4, 2018 at 9:59am PDT

Pratila je mlada Miletić Bornu posvuda, po mečevima, na rehabilitacijama, posebno putovanjima koja su joj bila zaista jako draga. Bivša Kraljica Dalmacije s Bornom je prolazila kroz sve njegove karijerne uspone i padove, a najviše je uz njega bila kada je operirao desno koljeno. Nakon što su prekinuli, atraktivna djevojka na neko je vrijeme zaključala svoj Instagram profil, a nakon faze preboljevanja, ponovno ga otvorila.

 
 
 
View this post on Instagram

Ovo ja zovem pogledom ❤️ #splitemoj #theview #croatiafulloflife #splitcroatia #ijustworkhere 😜

A post shared by Valentina Miletic (@valentina_miletic_) on Aug 8, 2018 at 3:46am PDT

Kako i ne bi kada se, uz redovan posao, bavi i influencerstvom. Voli putovati, pokazati što jede i nosi, kako se njeguje. Osim što na blogu i društvenim mrežama daje uvid u svoj lifestyle pred oko 15 tisuća obožavatelja, Ćorićeva bivša nedavno se dala u još jedan posao. Naime, postala je radijska voditeljica. Tako sada gradi medijsku i influencersku karijeru istovremeno, a Bornu je, čini se, definitivno ostavila u prošlosti. Naznaka nove ljubavi na društvenim mrežama, doduše, nema ni Valentina.

 
 
 
View this post on Instagram

Samo da nisam doma 😜 #dayoff #rafting #nature #omiš ☀️🍀🚣🏼💚

A post shared by Valentina Miletic (@valentina_miletic_) on Aug 27, 2018 at 7:38am PDT

Borna Ćorić

Valentina Miletić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter