Ludi ritam

Da bi izgledao savršeno i na pragu 50. Mark se budi u pola 3 ujutro i dva puta dnevno vježba


Ines Madunić
12.09.2018.16:00
Da bi izgledao savršeno i na pragu 50. Mark se budi u pola 3 ujutro i dva puta dnevno vježba
Profimedia

sažeto

Glumac ima nevjerojatno naporan raspored koji je otkrio na društvenim mrežama


Ines Madunić
12.09.2018.16:00

Mark Wahlberg (47) već je desetljećima poznat kao tip sa savršeno isklesanim tijelom. Na društvenim mrežama često se pohvali mišićima, a kad su ga fanovi pitali koliko puta na dan vježba, Wahlberg je na Instagramu objavio kako izgleda jedan njegov dan. Sve što možemo reći je - nije lako. Glumčev dan započinje u 2:30 u noći, a završava u 19:30.

Nakon što se probudi u pola 3 ujutro Mark si uzme pola sata za molitvu, a nakon doručka slijedi prvo vježbanje koje traje od 3:40 do 5:15 ujutro. Nakon doručka i tuširanja ide na golf, a onda u krio saunu.

 
 
 
View this post on Instagram

Had to recover these last two days and now ready to hit it hard once again. #recovertoperformbetter @performinspired @drchristophervincent

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on Sep 10, 2018 at 5:33pm PDT

Radi se o kratkotrajnom izlaganju ekstremno niskim temperaturama. Nakon užine uzme si dva sata za poslovne pozive, sastanke ili vrijeme za obitelj. Ručak je u 13 sati, nakon čega je ponovno vrijeme za poslovne obaveze.

Mark ode po djecu u školu - s manekenkom Rheom Durham u braku je od 2009. godine, a imaju četvero djece: Ellu (14), Michaela (12), Brendana Josepha (10) i Grace Margaret (8).

Prije spavanja još si priušti sat vremena vježbanja, večeru i druženje s obitelji, a u krevetu je već u pola 8.

Mark je nedavno inzistirao da su njegovi mišići potpuno prirodni jer su ga optužili da koristi steroide, a čini se kako se za svoju figuru stvarno trudi van svakih granica.

vježbanje

Mark Wahlberg

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter