Novi hit na estradnoj sceni

Ljubavnici i Luka Basi zajedničkim snagama vraćaju staru ljubav!


100posto
10.10.2017.13:05
Ljubavnici i Luka Basi zajedničkim snagama vraćaju staru ljubav!
Promo

sažeto

Nakon suradnje s Joletom i Lidijom Bačić Luka je poželio i suradnju s grupom


100posto
10.10.2017.13:05

Prošli tjedan je premijerno prikazan spot za pjesmu 'Moja' popularnog sastava Ljubavnici i talentiranog Luke Basija koji je u samo jedan dan od objave imao više od 60.000 pregleda na YouTube-u! Da, definitivno imamo novi hit na hrvatskoj estradnoj sceni!

Nakon niza samostalnih hitova, Zagrepčani su se po prvi puta odlučili za suradnju s drugim izvođačem, a riječ je popularnom Luki Basiju koji osim svojih singlova, iza sebe ima hitove u suradnji s Joletom i Lidijom Bačić.

- Nakon suradnje s Joletom i Lidijom velika želja mi je bila suradnja s grupom. Izuzetno mi je važna energija koju osjetim kod osobe i to je ono što me privuklo ekipi Ljubavnika. Ne samo da mi se pjesma svidjela na prvu već je cijela ekipa odlična i energija na snimanju je bila nevjerojatna! Odmah sam znao da nisam pogriješio, a broj pregleda u ovako kratkom vremenu govori da definitivno imamo novi hit - izjavio je Luka.

Promo

I frontmen Mario Regelja, koji potpisuje tekst i glazbu ima samo riječi hvale o suradnji s Lukom: „Godinu dana sam držao ovu pjesmu „u ladici“ i čekao pravu osobu s kojom ćemo je snimiti. Čim sam čuo Luku znao sam da je njegov glas dodatni začin pjesmi Moja. Nakon snimljenog video spota mogu to još jednom potvrditi, odlična smo kombinacija!“

Promo

Video produkciju spota potpisuje Karo Media, a za produkciju i aranžman zaslužna je ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec) koja je radila na hitovima Solo, Nisam ja od jučer, Kamikaza i mnogi drugi.

Uspješna ekipa još jednom je dokazala da zna što publika voli.

Ljubavnike možete poslušati i u živo već ove subote, 14.10 u clubu Dijana u Varaždinu, 21.10. u Ilir baru u Krapini, 4.11. u Barfly-u u Varaždinu, 17.11. u Snoopy clubu u Ogulinu i 18.11. u Posh clubu u Zadru.

Promo

pjesma

hit

ljubavnici

Luka Basi