Tko se sjeća Gianne?

'Danas je glavno da Rozga šeta bez grudnjaka, ali meni 'Gole vijesti' nisu ništa dobro donijele' ▶️


Juraj Filipović
20.03.2017.14:40
'Danas je glavno da Rozga šeta bez grudnjaka, ali meni 'Gole vijesti' nisu ništa dobro donijele' ▶️
Marko Todorov / CROPIX

sažeto

Gianna je napustila zabavnu industriju i uz pomoć partnera pokrenula vlastiti posao


Juraj Filipović
20.03.2017.14:40

Gianna Apostolski domaćoj je javnosti poznata kao voditeljica 'Golih vijesti' u Red Carpetu, a okušala se i kao pjevačica i manekenka. No estradu je ostavila iza sebe, te je s mlađim ljubavnim partnerom pokrenula posao.

"Bavimo se concierge uslugom. Znači, kad klijent dođe kod nas može iznajmiti privatni avion, jahtu, vilu, batlera, kuhara", objašnjava Splićanka.

Prisjetila se i svojih početaka u medijima.

"Te gole vijesti meni nisu ništa dobro donijele jer smo mi jako konzervativna država i ljudima je to bilo ono, evo sad se skinula, pokazala sise i ne znam što, a glumice se skidaju u filmovima, pa nitko ništa ne komentira. Danas je glavna vijest da Jelena Rozga šeta bez grudnjaka, a kad sam ja to napravila prije 20 godina onda je bilo da sam ovakva i onakva", komentira.

Gianna je ostala trudna sa 17 i pol godina.

"Došla sam u Zagreb s malim djetetom i nije mi bilo lako. Znači, Zagreb je grad koji te pojede. Trebala sam naći posao, čuvati dijete, brinuti se o svemu i nije lako kad nemaš ničiju pomoć", kaže.

No dodaje, uspjela se nekako snaći.

"Danas sam jako ponosna na sebe. Imam sina koji ima 22 godine. Svako ima svoji križ, svatko nosi svoj križ i svatko ima svoje razloge zašto je u životu napravio neke stvari", objašnjava.

Marko Todorov / CROPIX

Gianna je vatrena navijačica Hajduka.

"Što da kažem, živim za Hajduk, dišem za Hajduk, Hajduk je broj jedan. Bez Hajduka Split ne bi postojao. Doći će taj dan kad će Hajduk opet biti prvak", kaže.

Za kraj je svima poručila da šire ljubav.

"Nemojte se nervirati, od toga nema ništa. Budite nasmiješeni, pozitivni, volite se", zaključila je Gianna.

Slava je danas više ne zanima, predana je novom poslu. Kako je rekla, prošla je sve i probala što je željela, a s godinama su joj bitne postale neke druge vrijednosti.

Gianna Apostolski

Gole vijesti

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter