Da, i Beyonce je među njima

Danas su među najvećim zvijezdama na svijetu, a ispali su iz talent showova


Ines Madunić
12.08.2017.18:50
Danas su među najvećim zvijezdama na svijetu, a ispali su iz talent showova
Reuters

sažeto

Queen Bey danas se sjeća ispadanja iz talent showa kao "jedinog neuspjeha u karijeri"


Ines Madunić
12.08.2017.18:50

Put do uspjeha je težak, pogotovo u glazbenoj industriji. Sve ovisi o tome tko će te čuti i vidjeti i hoće li prepoznati tvoj talent. Neke od današnjih najvećih zvijezda na svijetu nisu bile te sreće. Naime, natjecali su se u talent showovima, ali nisu pobijedili. Ipak, to ih nije pokolebalo nego su nastavili dalje i sad su superuspješni. Pogledajte njihove prve nastupe. 

Beyonce

Kad je imala 12 godina, Queen Bey nastupila je u talent showu "Star Search". U grupi Girl's Tyme s njom su bile Kelly Rowland, Nikki i Nina Taylor, Tamar Davis i LaTavia Roberson. Cure te 1993. godine ipak nisu prošle, a Beyonce danas kaže kako izbor pjesme nije bio dobar te smatra to jedinim neuspjehom u svojoj karijeri. Isječak iz nastupa, uključujući i ispadanje iz natjecanja, uključila je u svoju pjesmu "Flawless".

Zayn

Kao i ostatak One Directiona, Zayn Malik nije zapravo pobijedio u "X Factoru". Boy bend je okupljen za vrijeme showa, ali završili su na trećem mjestu. Također, Zayn ispočetka uopće nije htio biti dio grupe pa je često kasnio na probe, nije htio vježbati plesne pokrete, i slično. Harry, Liam, Niall i Louis u jednom su ga trenutku htjeli izbaciti iz grupe, ali je ipak ostao. Danas ima uspješnu solo karijeru.

Backstreet Boys

Kad smo već kod boy bendova, ni omiljeni "bekstrići" nisu prošli dalje u "Star Searchu". Nije ni čudo, zapravo, kad vidite i čujete kako je to tada bilo. Nisu baš bili usklađeni, ples je bio prilično smiješan i sve u svemu - nije još bilo njihovo vrijeme. Srećom, zbrojili su se i nakon samo nekoliko godina od tog fijaska postali su najuspješniji boy bend u povijesti s više od 130 milijuna prodanih ploča diljem svijeta.

Jennifer Hudson

Danas uspješna glumica i pjevačica pokušala je doći do slave u "Američkom idolu" 2004. godine. To nije dobro prošlo, a Jennifer im i danas zamjera što je izgubila od Fantasije Barrino, za koju danas nitko ne zna. Čak ni Simon Cowell nije uspio prepoznati njezin talent dok je pjevala "I Have Nothing" Whitney Houston.

Britney

Postala je poznata već sa 16 godina, ali to ne znači da nije pokušavala i prije. Britney Spears (35) bila je u "Star Searchu" 1992. godine, kad je imala tek 11 godina. Pjevala je "Love Can Build a Bridge", ali izgubila je. Čak se i njezin protivnik tada čudio jer je bio uvjeren da će ga Britney dotući. Zato je postala instant zvijezda kad je 1998. zapjevala i zaplesala na "Baby One More Time".

Usher

"Star Search" nije našao baš puno zvijezda jer su 1991. odbili i Ushera. Tada je imao 13 godina, ali njegov savršen glas nije bio dovoljno dobar za žiri. No, nije sve ispalo tako loše za Ushera jer mnogi su ga primijetili na toj audiciji. Uskoro je potpisao ugovor s Epic Records, a ostalo je povijest.

Justin Timberlake

Da, ponovno se radi o "Star Searchu". Justin je tad imao 11 godina i bio je preslatko dijete koje pjeva - country. U kompletnom kaubojskom outfitu i već tada odličnim plesom, ipak nije prošao dalje. Justin nije morao dugo čekati na slavu jer je s N*Syncom postao slavan za samo par godina, a danas je uspješan solo pjevač.

music beats

Beyonce

zvijezde

Britney Spears

Zayn Malik

justin timberlake

talent show

natjecanje

backstreet boys

Podijeli članak