Teški počeci slavne zvijezde

Danas vrijedi 12 milijuna dolara, a nekad je davala krv samo da bi zaradila novac


Mirjana Filipović
12.09.2017.12:50
Danas vrijedi 12 milijuna dolara, a nekad je davala krv samo da bi zaradila novac
Profimedia

sažeto

Nicole, osim što pjeva, radi i na brojnim televizijskim projektima


Mirjana Filipović
12.09.2017.12:50

Nicole Scherzinger (39) od malih nogu voljela je glazbu, no nakon završene srednje škole je upisala fakultet. Ipak, ljubav prema glazbi bila je jača, pa je odustala od visokog obrazovanja. Proslavila se nakon što se pridružila grupi Pussycat Dolls koja je bila jedna od najuspješnijih ženskih grupa u povijesti glazbe.

Profimedia

No njezini počeci nisu bili nimalo laki. Naime, njezini roditelji imali su male plaće, pa je, da bi se prehranila dok je pohađala fakultet, davala čak i vlastitu krv kako bi zaradila novac.

U intervjuu za časopis Cosmopolitan, otkrila je da je u to vrijeme radila razne poslove, pa je tako osim što je pomagala u šminkanju, pjevala i operu u jednom talijanskom restoranu.

- Najsiromašnija sam bila tijekom boravka na fakultetu. Nije mi ništa drugo preostalo nego da prodajem vlastitu krv.

Profimedia

Otkrila je i da je najčešće jela palačinke s vodom jer su one bile jeftine, a i zasitile bi je.

Na iskustvo o kojem je progovorila gleda samo u pozitivnom smislu. Kako kaže, zahvalna je na svemu jer je iz spomenutog puno naučila i smatra da je zbog toga danas uspješna.

- Obožavam svoju obitelj, ali ja nikada nisam imala nekoga tko će mi kupiti automobil ili platiti obrazovanje. Sve što imam sama sam stekla. Zato danas itekako cijenim sve što imama. Postoje neki koji mi se smiju jer sam i danas oprezna s novcem, no nikad ništa ne uzimam zdravo za gotovo.

Profimedia

Nicole, osim što pjeva, radi i na brojnim televizijskim projektima. Pobijedila je tako u 'Plesu sa zvijezdama' 2010. godine, članica je žirija u showu 'x Factor', a surađuje i s raznim modnim brendovima.

Njezino bogatstvo danas se procjenjuje na 12 milijuna dolara. 

novac

siromaštvo

Nicole Scherzinger

Podijeli članak