U dobru i u zlu...

David ju izvlači iz dugova: Victorijin modni brend u milijunskom je minusu, a muž joj je pomogao da ne ode u bankrot


Ines Madunić
28.01.2019.08:45
David ju izvlači iz dugova: Victorijin modni brend u milijunskom je minusu, a muž joj je pomogao da ne ode u bankrot
Getty Images

sažeto

U bogatstvu i u siromaštvu - Beckhamovi su ozbiljno shvatili svoje bračne zavjete


Ines Madunić
28.01.2019.08:45

Victoria Beckham napravila je pravu revoluciju u modi i jedna je od rijetkih koju su modni insajderi prihvatili nakon što je iz showbizza ušla u tu profesiju. No, iako ju sad i kritičari vole i prihvaćena je kao ozbiljna modna dizajnerica, nije sve tako savršeno.

Naime, britanski mediji otkrili su da je njezina tvrtka u minusu te da joj je suprug David Beckham u protekle tri godine pomogao s oko 23 milijuna funti pozajmica u nekoliko navrata.

Iako njezine komade vole celebrityji kao što su Meghan Markle i Lady GaGa, Victoria je zbog minusa morala otpustiti trećinu zaposlenih, a da ne ode bankrot pomogao joj je David.

On je vlasnik svoje tvrtke koja je imala dobit više od 20 milijuna funti, a navodno više ne planira posuđivati Victoriji novac nego očekuje da sama riješi potencijalne probleme. Svoju modnu kuću osnovala je 2008. godine, a već četiri godine kasnije suočila se s financijskim problemima koje do danas nije uspjela riješiti do kraja.

Nedavno je pronašla nove investitore te je navodno dobila 30 milijuna funti za iduće poslovno razdoblje.

Inače, njihovo se zajedničko bogatstvo procjenjuje na oko 240 milijuna funti, a mnogi vjeruju kako su zajedno ostali samo zbog financijske koristi te da ljubavi između njih više nema. Britanski mediji su otišli tako daleko da tvrde kako se njihov brak bazira na strogo poslovnom odnosu.

David Beckham

Victoria Beckham

bankrot

financijski problemi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter