Jesmo li spremni za ovu dramu?

Dečki iz One Directiona opet se svađaju: 'Bilo je tu previše droge i alkohola, a mi smo bili preglupi'


Ines Madunić
07.12.2018.08:00
Dečki iz One Directiona opet se svađaju: 'Bilo je tu previše droge i alkohola, a mi smo bili preglupi'
Getty Images

sažeto

Zayn je otišao iz grupe prije tri godine, ali drama još nije gotova...


Ines Madunić
07.12.2018.08:00

Kad je 2015. godine Zayn Malik otišao iz One Directiona jer je ''htio biti normalan 23-godišnjak'', svijet je bio u šoku. I ne mislimo samo na hard core obožavateljice. No, još veći šok uslijedio je kad je nakon izlaska iz grupe prekinuo sa zaručnicom Perry Edwards, zatim lansirao solo karijeru i prohodao s tada najatraktivnijom manekenkom i it curom, Gigi Hadid. Ne zvuči baš kao život normalnog 23-godišnjaka, zar ne?

No, iako je otad prošlo već tri godine, drama još nije gotova.

Zayn je objavio novu pjesmu u kojoj je otkrio neke stvari o raspadu benda, i to prilično sočne. Čini se da pet mladića – Zayn, Harry, Louis, Liam i Niall nisu bili tako sveti kao što je cijeli svijet mislio.

''Radije bih bio bilo gdje, osim ovdje. Zatvorim oči i vidim tisuće suza. Molim se da nisam prokockao svoje najbolje godine. Previše droge i alkohola, za koji se vrag mi uopće borimo? Sad će cijeli svijet znati da smo previše obamrli i previše glupi da bismo promijenili priču'', neki su od stihova Zaynove nove pjesme ''Good Years''.

Čini se da je na stihove reagirao Louis Tomlinson, koji je na Twitteru napisao: ''Jako sam zbunjen. Kakav licemjer'', dok su drugi bivši članovi benda odlučili prešutjeti Zaynovu novu provokaciju.

Ranije ove godine Zayn je u intervjuu ispričao kakvo je bilo stanje u tada najpopularnijem boy bendu na svijetu.

''Svih tih godina koliko sam bio u bendu nisam stvorio nijedno prijateljstvo. Trenutno ne razgovaram ni s kim od njih. To je jednostavno tako. Nisam ih dugo vidio. Neke su se stvari dogodile i neke su stvari izrečene nakon što sam otišao. Male stvari, ali nisam ih očekivao. Naš je uspjeh bio munjevit u vrlo kratkom i vremenu i takve stvari utječu na tebe, pogotovo kad imaš 17 ili 18 godina. A kad imaš pet različitih karaktera na jednom mjestu stvari postanu teške. Odnosi su jednostavno pukli'', rekao je Zayn.

svađa

Zayn Malik

One Direction

boy band

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter