Razvod na holivudski način

Demi i Bruce bili su u braku, a danas su najbolji prijatelji - i nisu jedini


Ines Madunić
18.06.2017.13:20
Demi i Bruce bili su u braku, a danas su najbolji prijatelji - i nisu jedini
Profimedia

sažeto

Nakon 11 godina braka ostali su u odličnim odnosima, a Bruce je čak bio na Deminom vjenčanju s Ashtonom Kutcherom


Ines Madunić
18.06.2017.13:20

Dugogodišnji brakovi u Hollywoodu jako su rijetki, a mnogi razvodi budu prilično neugodni i javni. Posebno je to loše ako par ima djecu, kao što smo mogli vidjeti u nedavnom primjeru Angeline Jolie i Brada Pitta. Ali, ima nekih parova koji mogu biti primjer ostalima. Za vrijeme, ali i nakon razvoda ostali su dobri prijatelji i jedno drugom podrška, a nerijetko se druže zajedno s novim partnerima, odnosno partnericama svojih bivših.

Demi Moore i Bruce Willis

Profimedia

Oni su bili najcool glumački par devedesetih, ali Demi (54) i Bruce (62) razveli su se službeno 2000. godine, iako su tad već dvije godine bili rastavljeni. Vjenčali su se 1987. godine. Imaju tri kćeri, Rumer (28), Tallulah Belle (23) i Scout LaRue (25) i jako su dobri prijatelji. Bruce ju je uvijek podržavao, a bio je i na njezinom vjenčanju s Ashtonom Kutcherom 2005. godine - kao što ju je i tješio nakon što su se razveli. Često se pojavljuju zajedno u javnosti te se druže i privatno.

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Profimedia

Nedavno je Jennifer Lopez (47) izjavila kako će Dan očeva proslaviti sa svojim bivšim mužem Marcom Anthonyjem (48) i njihovom djecom, blizancima Emme i Maxom (9), ali i svojim novim dečkom Alexom Rodriguezom (41). Svi se jako dobro slažu, a iako se Marc ponovno oženio iste godine kad se rastao s J.Lo, par je u odličnim odnosima. Trude se zajedno odgajati djecu i provoditi što više vremena zajedno.

Miranda Kerr i Orlando Bloom

Profimedia

Manekenka i glumac u braku su bili tri godine, a danas imaju šestogodišnjeg sina Flynna Christophera. Miranda (34) i Orlando (40) ostali su u dobrim odnosima prvenstveno zbog njega. Prijatelji su te je Miranda rekla kako joj je bilo jako važno da on odobri njezinu vezu sa sadašnjim mužem Evanom Spiegelom. Orlando joj je slatkom porukom čestitao 34. rođendan na društvenim mrežama te napisao da je "predivna majka, partnerica i prijateljica.

Jennifer Garner i Ben Affleck

Profimedia

Nakon deset godina braka, glumački par odlučio se rastati, i to navodno jer je Ben (44) prevario Jennifer (45) s dadiljom njihovo troje djece, Violet (10), Seraphine (7) i Sama (4). Kako bi djeci bilo lakše prilagoditi se na novu situaciju, Affleck se odselio u dvorišnu kuću i tako su živjeli nekoliko mjeseci. Podijelili su roditeljske dužnosti, a tek kasnije Ben se odselio. Jedno vrijeme čak se šuškalo kako će se pomiriti, no razlaz je bio definitivan. Svejedno, viđaju se redovito, a s djecom svake nedjelje ne propuštaju misu.
"On je ljubav mog života, ali gotovo je", rekla je Jennifer nakon razvoda.

star vibes

brak

Hollywood

razvod

Jennifer Lopez

rastava braka

Ben Affleck

Orlando Bloom

Miranda Kerr

Demi Moore

Jennifer Garner

Bruce Willis

Marc Anthony

Podijeli članak