VELIKI POVRATNIČKI KONCERT

Dijelimo dva upada za Stoletovu rap feštu u Vintage Industrial Baru


Vid Barić
07.12.2017.13:30
Dijelimo dva upada za Stoletovu rap feštu u Vintage Industrial Baru

sažeto

Stole se vraća, a mi dijelimo dvije karte za njegov dugo iščekivani koncert


Vid Barić
07.12.2017.13:30

Ostalo je jako malo do velikog povratničkog koncerta Marina Ivanovića Stoke u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar. Iščekivani nastup  8. prosinca dolazi nakon tri godine pauze, a jedan od kultnih predvodnika hrvatskog rapa najavljuje i skori izlazak novog albuma 'Stara škola kreka iz tame u svjetlo'.

Želiš prisustvovati velikoj rap fešti u Vintage Industrial Baru, a nisi još nabavio karte, i baš ti se nikako ne odlazi na hladnoću po njih? Redakcija 100posto ima rješenje - dijelimo dva upada, a sve što trebaš napraviti jest napisati nam zašto si baš TI zaslužio kartu. Najkreativnije čitatelje ćemo nagraditi upadom u suradnji s K.L.U.B. Dostava Zvuka, ekipom koja stoji iza organizacije festivala Ferragosto JAM. Možeš se prijaviti do 8. prosinca u 18 sati.

Album donosi nekoliko zanimljivih suradnji među kojima se ističe recentno objavljen singl 'Dva grada junaka' s karizmatičnim Krešom Bengalkom, suosnivačem splitske trap gangsta grupe Kiša metaka. U ravnopravnim ulogama dvojica stilski različitih  kroničara ulice uspjela su spojiti i pomiriti dva vječno oprečna grada, Zagreb i Split. Bez obzira na odsustvo pripadajućeg spota, u samo deset dana pjesma je prikupila više od 100 tisuća pogleda na Youtubeu.

'Stara škola kreka iz tame u svjetlo' sadrži ukupno 13 pjesama i izlazi 16. prosinca, a točno u podne u zagrebačkom Noss shopu (Tkalčićeva 4) zakazano je i potpisivanje albuma te druženje s fanovima. Službena promocija albuma održat će se krajem zime, a prethodit će joj i kazališna predstava, kompleksna osobna ispovijest o Stokinoj 18-godišnjoj ovisnosti o narkoticima.

"... ogoljena monodrama koja govori o oprostu, poniznosti, snazi volje i ustrajnosti. To je predstava koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz," riječi su kojima je Stoka opisao predstavu čije su pretpremijere najavljene 22. i 23. veljače u Kazalištu Vidra, a premijera 26. veljače u Kerempuhu.

Za Stokin povratnički koncert uz goste iznenađenja u Vintageu dosad je već gotovo pa rasprodan. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160), dok će na ulazu, ukoliko ih ostane, koštati 60 kn.

Zagreb

koncert

rap

Marin Ivanović Stoka

stoka

Stole

Podijeli članak