Njihovi partneri pišu povijest

Dinamove WAGS-ice! Nakon trijumfa Bruno Petković pokazao djevojku, a Izet i Lejla Hajrović pokupili sve simpatije


Barbara Marinović
22.02.2019.17:00
Dinamove WAGS-ice! Nakon trijumfa Bruno Petković pokazao djevojku, a Izet i Lejla Hajrović pokupili sve simpatije
Screenshot: Instagram

sažeto

Cijela zemlja oduševljena je Dinamovom pobjedom, piše se povijest kluba


Barbara Marinović
22.02.2019.17:00

Studentica međunarodnog fakulteta Rochester Institute of Technology nova je djevojka nogometaša Brune Petkovića. Dinamov trijumf slavio je i uz nju pa je jučer Bruno objavio prvu fotografiju s 19-godišnjom Zagrepčankom. Ušla je tako mlada djevojka u klub Dinamovih WAGS-ica. Klub piše povijest, nakon skoro 50 godina proživljavaju svoje europsko proljeće pa su sve oči javnosti uprte u mlade nogometne heroje.

Petković i studentica Tea

Jedan od njih svakako je napadač Petković, kojeg obožavatelji i poznavatelji nogometa uspoređuju s Marijem Mandžukićem. Već je zapeo za oko i izborniku Daliću, a svi se slažu da je pred Brunom velika karijera. Dečko je inače rodom iz Metkovića koji je napustio s nepunih 13 godina, sve kako bi trenirao u Dinamovom podmlatku. Podrška obitelji nije izostala, a Bruno je brže sazrio i prošao težak put do uspjeha kojem je tek počeo ubirati plodove.

 
 
 
View this post on Instagram

My T ❤️

A post shared by Bruno Petković (@brunopetkovicofficial) on Feb 20, 2019 at 8:30am PST

Zagreb i Hajrovići vole se javno

Dinamovu pobjedu sinoć je slavio i sjajni Izet Hajrović. Izašao je u provod u društvu kolege Gavranovića i supruge Lejle. Veselje je, pretpostavljamo, potrajalo, a prije nego je tulum krenuo - Izet se zahvalio suigračima, a posebno je spomenuo i navijače. Supruga Lejla snimala je jučer utakmicu, veselila se svakom golu, a snimila je poslije i slavlje na ulicama, ali i tijekom zatvorene zabave nogometaša. Iako su u Zagreb stigli tek prije godinu dana, Izet i Lejla vrlo su brzo osvojili sve simpatije Zagrepčana. Hajrović se na terenu itekako dokazao, a čini se i da je sjajan suprug pa su i privatno, kao par simpatični zbog svojih modnih odabira i velike ljubavi.

Gavranović čeka bebu sa suprugom Anitom

S njima je u društvu bio i Mario Gavranović. Krajem prošle godine pohvalio se Mario da sa svojom suprugom Anitom čeka svoje prvo dijete. Pohvalio se na Instagramu, iskoristivši božićnu čestitku baš za to, da bi otkrio kako ga očekuje najljepša uloga. Inače, Anita i Mario upoznali su se u Švicarskoj, a u vezi su šest godina. Vezu su brakom okrunili 2016., kada je uslijedilo i preseljenje u Hrvatsku.

 
 
 
View this post on Instagram

Merry christmas and happy holidays from the three of us👨‍👩‍👧🎄❤️ #zurich #home #xmastime #happy #love #parentstobe

A post shared by Anita Gavranović (@anitagavrano) on Dec 24, 2018 at 1:09am PST

Mario Gavranović

Izet Hajrović

Bruno Petković

tea slavica

Lejla Hajrović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter