EKSKLUZIVNO: PREMIJERA SPOTA

Diplomirala medicinu i glumu, a sad kreće u osvajanje estrade: 'Glumica' je novi ljetni hit koji obožava i Zoran Šprajc


100posto
12.07.2019.08:00
Diplomirala medicinu i glumu, a sad kreće u osvajanje estrade: 'Glumica' je novi ljetni hit koji obožava i Zoran Šprajc
Screenshot

sažeto

Mada Peršić snimila je pjesmu i spot za svoj prvi singl koji se prigodno zove glumica, a vi ga prvi pogledajte na 100posto


100posto
12.07.2019.08:00

Glumica, liječnica i kolumnistica Mada Peršić bacila se elegantnim skokom na glavu i u pjevačke vode. Novi i prvi singl, koji se prigodno zove "Glumica", vesela je i duhovita pjesma koja će vas rasplesati ovog ljeta. Glazbu i stihove napisao je Miki Solus, dobro poznat hrvatskoj javnosti po hitovima "Pun kufer" i "Hipster".

"Mikija Solusa upoznala sam radeći 'Elementarne čestice' u režiji Ivice Buljana. Oduševio me tada talentom za proizvodnju veselo ironičnih stihova i glazbe. Objavila sam na Instagramu kako pjevam 'Život nije siv' Mije Dimšić, Miki je to vidio i čuo pa me pitao bih li voljela biti pjevačica, a ako bih voljela, 'ko bi mi mogao bolje napisati pjesmu od njega - kaže Miki u svom stilu. Odgovorila sam da može, naravno, a ostalo je budućnost. Miki me odlično skužio i napisao baš pjesmu koja odgovara mom habitusu i energiji.

POGLEDAJTE SPOT ZA PJESMU 'GLUMICA':

Hana Librenjak, Mikijeva djevojka, napisala je aranžman. Silvio Pasarić muzički je producirao pjesmu. On vam je inače producirao cijeli Severinin album 'Severgreen'. Redateljica spota je Sara Grgurić, s kojom sam surađivala na Akademiji i s kojom dijelim senzibilitet, producentica je Suzana Erbežnik, kojoj je posljednji projekt 'Ples sa zvijezdama', snimao je Toni Renaud, kostime je osmislila Tanja Asanović, šminkala Natalija Škrlec, a montirao Marko Klajić.

Glume plesači, dečki iz kvarta, Cibonaši i Zoran Šprajc, koji igra sve uloge osim TV voditelja. I, zaista, znam da zvuči kao floskula, ali ničeg ne bi bilo bez ove genijalne ekipe koja je svojim idejama i proizvodnim sposobnostima oplemenila 'Glumicu'. Tako se zove pjesma - 'Glumica'", kaže o projektu Mada i dodaje da joj je najbitnije da ljudi tijekom i nakon slušanja 'Glumice' budu barem malo nasmijaniji i sretniji nego što su bili prije slušanja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mada Peršić (@malamadafakat) on Jun 3, 2019 at 2:22am PDT

"Za pjesmu 'Glumica' inspiraciju sam pronašao u Madi i njenom lifestyleu koji sadrži puno partijanja, zabave i ljubavnih zapleta. Madin život je jedna napeta drama u kojoj se iz tjedna u tjedan događaju zanimljive i zabavne stvari. Ja sam samo pokušao jedan mali fragment toga staviti u pjesmu", skromno i šarmantno dodaje Miki Solus, koji inače uspješno piše i kazališnu muziku, što mnogi još ne znaju.

U spotu kao glumac gostuje i najpoznatija naša TV osoba, dobitnik mnogih Večernjakovih ruža, Zlatnih Studija i simpatija publike, jedan jedini - Zoran Šprajc.

"Zoran ima energiju za koju sam znala da će oplemeniti spot i talentiraniji je glumac od mene. Svi na setu ga obožavaju i sve odradi glumački pametno od prve. Puno sam od njega očekivala, a dao je još i više. Još je topliji i duhovitiji uživo", oduševljeno govori Mada.

Zoranu Šprajcu ovo nije prva glumačka uloga.

"Kažu da sam se dobro snašao, ali istina je da uloge nisu zahtjevne. U jednoj sam konobar, u drugoj roštilj majstor, u trećoj bodyguard, ne traži se od mene puno, nego samo da stojim u kadru i da glumim to što kao nisam", sa smiješkom govori Zoran i nastavlja da je iznenađen što se jedna scena od desetak sekundi snima i po šest sati.

"Sudeći po ekipi, koja jako ozbiljno pristupa projektu, bit će dobar spot. Neki Emmy sigurno neće izostati", zaključuje veselo.

U spotu glume i igrači Cibone koji su visoko postavili letvicu, visoko su iznad standarda i Madu su na svojim ramenima pronijeli kroz spot.

Za Madu na estradi nema konkurencije. S kolegicama bi radije snimala duete nego se borila za tron. Za sebe kaže da je prvenstveno zabavljačica, a da je medicini, glumi i pjevanju zajednička izmjena energije i ljubav prema ljudima.

Svi smo mi u životu ponekad glumci i glumice pa će svatko u pjesmi pronaći nešto za sebe, a zahvaljujući Mikiju, mnogi stihovi prigodni su i za Instagram captione.

glumica

Mada Peršić

premijera spota

Miki Solus

newsletter

Prijavite se na Newsletter