Odbrojava do utakmice

Djevojka Ćalete-Cara otkrila nam kakva je atmosfera u Moskvi: 'Vidjela sam Duju jučer. Što se tiče nervoze, vazda je prisutna'


Barbara Marinović
11.07.2018.18:30
Djevojka Ćalete-Cara otkrila nam kakva je atmosfera u Moskvi: 'Vidjela sam Duju jučer. Što se tiče nervoze, vazda je prisutna'
Screeshot/Instagram

sažeto

Adriana Đurđević javila nam se iz Moskve, gdje pomalo nervozno iščekuje večerašnju utakmicu Hrvatske i Engleske


Barbara Marinović
11.07.2018.18:30

Zgodna Dubrovkinja Adriana Đurđević u društvu prijateljica provodi vrijeme u Moskvi, gdje će večeras bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a posebno Duju Ćaletu-Cara, svog voljenog dečka. Potpuno je lijepu Adrianu uhvatila atmosfera nogometnog ludila, a s nama je podijelila kakvo je stanje u Moskvi. Za 100posto lijepa pravnica je kratko otkrila da je nervoza prisutna, no svi vjeruju u pobjedu.

'S Dujom sam se vidjela jučer, a atmosfera u Moskvi je odlična, svi smo pozitivni kao i uvijek. Vjerujemo u naše dečke i sigurni smo u pobjedu večeras. Što se tiče nervoze, vazda je prisutna. Ali, nadam se da će je ova pozitivna energija ljudi koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske nadmašiti', kratka i jasna je bila Đurđević.

Inače, otkako se saznalo da su Adriana i Ćaleta-Car u vezi, mediji su joj komplimentirali kao jednoj od najljepših hrvatskih WAG-sica. Ona, pak, uživa u vezi s pet godina mlađim nogometašem i svesrdno ga podržava na svakoj utakmici. Adriana i Duje u vezi su nešto manje od dvije godine, a nogometaš je na svoju curu jako ponosan. Posebno je to pokazao kada joj je početkom godine čestitao na diplomi i stigao iz Austrije kako bi je podržao na promociji. Sada mu istom mjerom vraća Adriana, koja sa ekipom iščekuje večerašnju utakmicu sa Engleskom.

Adriana Đurđević

Duje Ćaleta Car

Podijeli članak