Odbrojava do utakmice

Djevojka Ćalete-Cara otkrila nam kakva je atmosfera u Moskvi: 'Vidjela sam Duju jučer. Što se tiče nervoze, vazda je prisutna'


Barbara Marinović
11.07.2018.18:30
Djevojka Ćalete-Cara otkrila nam kakva je atmosfera u Moskvi: 'Vidjela sam Duju jučer. Što se tiče nervoze, vazda je prisutna'
Screeshot/Instagram

sažeto

Adriana Đurđević javila nam se iz Moskve, gdje pomalo nervozno iščekuje večerašnju utakmicu Hrvatske i Engleske


Barbara Marinović
11.07.2018.18:30

Zgodna Dubrovkinja Adriana Đurđević u društvu prijateljica provodi vrijeme u Moskvi, gdje će večeras bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a posebno Duju Ćaletu-Cara, svog voljenog dečka. Potpuno je lijepu Adrianu uhvatila atmosfera nogometnog ludila, a s nama je podijelila kakvo je stanje u Moskvi. Za 100posto lijepa pravnica je kratko otkrila da je nervoza prisutna, no svi vjeruju u pobjedu.

'S Dujom sam se vidjela jučer, a atmosfera u Moskvi je odlična, svi smo pozitivni kao i uvijek. Vjerujemo u naše dečke i sigurni smo u pobjedu večeras. Što se tiče nervoze, vazda je prisutna. Ali, nadam se da će je ova pozitivna energija ljudi koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske nadmašiti', kratka i jasna je bila Đurđević.

Inače, otkako se saznalo da su Adriana i Ćaleta-Car u vezi, mediji su joj komplimentirali kao jednoj od najljepših hrvatskih WAG-sica. Ona, pak, uživa u vezi s pet godina mlađim nogometašem i svesrdno ga podržava na svakoj utakmici. Adriana i Duje u vezi su nešto manje od dvije godine, a nogometaš je na svoju curu jako ponosan. Posebno je to pokazao kada joj je početkom godine čestitao na diplomi i stigao iz Austrije kako bi je podržao na promociji. Sada mu istom mjerom vraća Adriana, koja sa ekipom iščekuje večerašnju utakmicu sa Engleskom.

Adriana Đurđević

Duje Ćaleta Car

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter