Misteriozna, prevarena žena

Dok svi pričaju o Karleuši i Vranješu, njegovoj supruzi nigdje ni traga! Atraktivnu Danijelu je već varao, a ona na to ludjela. Želi biti izvan estrade, a ovih dana prati je osiguranje!


Barbara Marinović
21.01.2019.19:30
Dok svi pričaju o Karleuši i Vranješu, njegovoj supruzi nigdje ni traga! Atraktivnu Danijelu je već varao, a ona na to ludjela. Želi biti izvan estrade, a ovih dana prati je osiguranje!
Foto: Instagram

sažeto

Dramatičnoj situaciji s Karleušom i Vranješom ne nazire se kraj! Ognjen je svoju suprugu Danijelu već varao


Barbara Marinović
21.01.2019.19:30

Dok svi pišu o skandalu koji potresa Balkan, spominje se trokut - Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić. U cijeloj kombinaciji najmanje se spominje prevarena supruga i majka - Danijela. Nesretnica je u braku s Vranješom već par godina, zajedno su dobili i djevojčicu, no sve to skupa nije spriječilo Ognjena da i dalje 'kao momak živi'. Afere su mu javne, strasne, a ovih dana čini se i prilično eksplozivne.

S Karleušom već danima ne silazi s naslovnica, sam javno iznosi da je s Jelenom bio u vezi, dapače, dodaje i da je njezin suprug Duško Tošić sve znao. Snimke i slike golišave pjevačice navodno je upravo Ognjen pustio u javnost, i to kao osvetu. Pretpostavlja se da je Jelena s njim htjela aferu okončati. Nakon izbijanja drame otišla je u Kinu, pokušati popraviti brak s Tošićem. O sirotoj Danijeli, s druge strane, ne zna se puno.

Ima Vranješ s njom i kćer te par fotografija na društvenim mrežama. No, to je sve. Obišli su naslovnice i prošlog ljeta, kada je Ognjen bio u centru pozornosti zbog navodne bračne nevjere s još jednom srpskom pjevačicom. Iako je ta romansa propala, Vranješov brak bio je u krizi, pisalo se da je Danijela predala i papire za razvod, no par se ipak nije razveo. Tada je navodno Danijela bila neutješna, radila je Vranješu ljubomorne scene i bila jako potresena.

 
 
 
View this post on Instagram

🌊🌊🌊🌞🌞🌞

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Aug 6, 2018 at 7:22am PDT

Izvori bliski Danijeli rekli su tijekom ove afere za tamošnje medije da je ona obiteljska žena koja nema dodirnih točaka s estradom te se navodno ne želi petljati u takvo društvo niti skandale koji okružuju taj svijet. To su navodno razlozi njenog neoglašavanja. Budući da se ne voli eksponirati, ni Vranješ ne objavljuje često njezine fotografije. Izvor blizak supruzi nestašnog nogometaša tvrdi da ona najviše voli provoditi vrijeme sa svojom kćerkicom, u intimi svog doma.

Navodno je zbog cijele afere Vranješ počeo primati i prijetnje pa je unajmio tjelohranitelje za suprugu i kći te se Danijela i djevojčica kreću Banja Lukom isključivo u njihovoj pratnji. Ženi je rekao, pišu mediji, da se čuva i da stalno pazi na njihovu djevojčicu. Boji se zbog prijetnji za sigurnost supruge i djeteta.

 
 
 
View this post on Instagram

🔥🔥🔥

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Apr 24, 2018 at 4:43am PDT

Jelena Karleuša

Ognjen Vranješ

Duško Tošić

Danijela Vranješ

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter