Sve ima svoju cijenu

Dokaz da se celebovi svađaju zbog novca i ničeg drugog: Prava istina o tome zašto su se Kardashianke i Taylor Swift pomirile


Ines Madunić
25.01.2019.21:00
Dokaz da se celebovi svađaju zbog novca i ničeg drugog: Prava istina o tome zašto su se Kardashianke i Taylor Swift pomirile
Getty Images

sažeto

Svađale su se zbog Kayneove pjesme i još puno stvari, ali sve je gotovo - jer je korporacija tako rekla


Ines Madunić
25.01.2019.21:00

Nakon dvije godine nemilosrdne svađe koja je rezultirala i jednom posvećenom pjesmom cijeloj neugodnoj situaciji, svađa između Kim Kardashian i Taylor Swift je gotova. Bilo je to jasno kad je Kim objavila story na Snapchatu u kojem se čuje kako sluša Taylorin hit "Delicate".

Za neupućene, njihova je svađa dijelom i krenula na Snapchatu; naime, kad je Kanye, Kimin suprug, objavio pjesmu "Famous", koja počinje stihom "Mislim da bismo se Taylor i ja još mogli seksati/Napravio sam tu kuju slavnom", ona se oglasila i rekla da takvi stihovi nisu u redu i da nije dala svoje odobrenje za njih. Kanye je tvrdio da je te da ju je prije puštanja pjesme pitao za dopuštenje.

Nakon što je Taylor rekla kako to nije istina, Kim je na Snapchatu objavila snimke razgovora njih dvoje. Snimke su navodno dokaz da je pjevačica pristala, no nigdje se to zaista ne čuje - osim toga da Taylor govori kako joj je drago što ju je nazvao i pitao.

Njezin menadžment kasnije je poručio kako je Kanye pitao samo hoće li pjevačica podijeliti video na svom Twitteru, što je ona odbila, a o sadržaju pjesme nije imala pojma.

Velika zavada došla je do vrhunca kad je Taylor objavila album "Reputation" krajem 2017. godine, s naslovnim singlom "Look What You Made Me Do", u kojem se direktno obračunava s Kim i Kanyeom.

No, sve je sad gotovo, što je Kim i potvrdila u showu Andyja Cohena, a nekoliko dana poslije izašli su novi proizvodi njezine sestre Kylie Jenner koji su nazvani po Taylorinim pjesmama: "Built To Last", "Story Of Us" i "Forever and Always".

"Mislim da smo prešle preko toga", rekla je Kim, a razlog nije činjenica da su se cure umorile od svađanja ili su odjednom shvatile da su u krivu.

Vrlo je jednostavno - novac je u pitanju.

Naime, Taylor je nedavno postpisala novu ugovor s Universalom, koji je usput i vlasnik tv kanala E! network, koji producira reality "Keeping Up With The Kardashians". Navodno su korporacijski šefovi upozorili Kim da svađe s Taylor više ne dolaze u obzir.

Swift nije ništa komentirala zasad, ali čini se da će obje morati potražiti novu metu svađanja među slavnim kolegicama i kolegama.

Kim Kardashian

svađa

Kylie Jenner

Taylor Swift

Kanye West

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter