Svaka bi ih majka za zeta

Donosimo vam najpoželjnije hrvatske neženje: Imate li vašeg favorita?


100posto
12.08.2018.19:00
Donosimo vam najpoželjnije hrvatske neženje: Imate li vašeg favorita?
Screenshot/Instagram

sažeto

Franka Batelić zeznula je popis najpoželjnijih neženja u Hrvata otkako je Vedrana odvela u bračne vode


100posto
12.08.2018.19:00

Nema majke koja ih ne bi za zeta htjela, a teško bismo našli i damu koja bi ostala imuna na njihov šarm. Otkako je Franka Batelić skonila Ćorluku, popis najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj izmijenio se. Nekad je bio neizbježan na takvim popisima, no više ga nema... Dok smo postali i svjesni Šime Vrsaljka, on se već oženio - pa ni njega ne možemo smjestiti na takav popis, no zamijenila su ih dva momka iz reprezentacije na tom popisu. S druge strane, kad su u pitanju poznati domaći glumci - situacija je već godinama nepromijenjena. Donosimo vam najpoželjnije domaće neženje:

Ante Rebić

Nakon SP-a u Rusiji, nema one koja nije poručila 'Ante, oženi me'. I njegova mama se kratko požalila da bi htjela da joj se sin oženi, a kandidatkinja ima napretek. Pitamo se dokad će trajati Rebićeva sloboda, no, zasada ga možemo staviti na ovaj časni popis.

 

🔙 to work... ⚽️💪🏽

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on Aug 31, 2016 at 2:00am PDT

Andrej Kramarić

Iako ima djevojku Miju, još nije u braku. Jedan je od rijetkih reprezentativaca koji nije rano ušao u bračnu zajednicu, već uživa sa svojom djevojkom, s kojom je od prošlog tjedna. Uz sve poštovanje prema curi, Andrej je još uvijek neoženjen pa se i on našao na ljestvici.

 

Hellooo 😉

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on Aug 1, 2018 at 12:10pm PDT

Goran Bogdan

Što reći za Bogdana? Glumac koji ima sve. Izgled, šarm, inteligenciju, veliki talent, smisao za humor. Drži do svoje privatnosti, o nekim se njegovim vezama špekulirano, no ništa ozbiljno, već neko vrijeme, barem što se medija tiče. Tko zna što sve Goran skriva.

 

Kravice #kravice #hercegovina #bosnaihercegovina

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on Jul 22, 2018 at 7:42am PDT

Janko Popović Volarić

Izvrsno se Volarić snalazi u sapunicama, ali još bolje u sjajnim filmovima koje snima posljednje vrijeme. Osim talenta i odličnih uloga, nitko mu ne može prigovoriti ni što se izgleda tiče. Već je godinama na ovom popisu, a otkako se razveo od Jelene Veljače, u brak nije ulazio. Nedavno je prekinuo vezu, a obožavateljice su odahnule jer - još ima nade.

Mate Rimac

Mladi poduzetnik u ozbiljnoj je vezi s Katarinom Lovrić, i sve se čini da će ta veza završiti brakom. Ipak, dok se još može - reći ćemo da je Rimac jedan od najpoželjnijih Hrvata. Mlad i jako uspješan - nije lako izgraditi brand svjetskog glasa u Hrvatskoj, a inovatoru je baš to pošlo za rukom.

Mate Janković

Brutalni komentari, vještina, sarkazam. Sve to ima Mate Janković i žene ga zato vole. Karijernu popularnost duguje vještini kuhanja, što dame jako vole. No, veliki dio njegove popularnosti može se pripisati i njegovom frajerskom stavu.

Stjepan Hauser

Ima nešto luđački Hauser u sebi. S druge strane, ima talenta na izvoz i stvorio je svjetsku karijeru, s niti 30 godina. Smislom za humor zna i iziritirati, no sve u rok službe. Hauser je prava zvijezda, s pokrićem. Nekako nam se čini da ćemo ga još dugo viđati na ovakvim popisima - ne izgleda Hauser kao netko tko se planira uskoro skrasiti!

 

Wild passion 🔥🎻photo by Saša Zinaja #hauser #cello #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jul 20, 2018 at 5:07am PDT

Ante Rebić

Stjepan Hauser

Mate Rimac

Goran Bogdan

Mate Janković

Janko Popović Volarić

Andre Kramarić

newsletter

Prijavite se na Newsletter