Cijena - prava sitnica

Dubrovnik za novogodišnji Merlinov koncert daje rekordnih 64.000 eura


Ines Madunić
20.11.2017.10:30
Dubrovnik za novogodišnji Merlinov koncert daje rekordnih 64.000 eura
Mario Todorić/Cropix

sažeto

Novi estradni rekordi obaraju se na krajnjem jugu Hrvatske


Ines Madunić
20.11.2017.10:30

Dubrovčani i njihovi, u Gradu se nadaju, brojni gosti, u novu 2018. godinu ući će uz Dina Merlina. Bosanskohercegovački pjevač na Staru godinu imat će veliki koncert na Stradunu, a za to će organizatori dočeka platiti rekordnih 64.000 eura plus PDV.

Potvrdila je to za Slobodnu Dalmaciju Ivana Medo Bogdanović, ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, koje organiziraju koncert. Cifru će isplatiti Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada i sponzori, a Merlina je kao zvijezdu ovogodišnje proslave odabrao Grad.

"Tržište određuje cijenu i naš je stav bio da će dolazak Dina Merlina na Stradun dovesti u naš Grad njegove brojne obožavatelje. Činjenica je da je Dino Merlin prošle godine u Sarajevu na novogodišnjem koncertu nastupio pred 120.000 ljudi, tako da očekujemo veliku posjećenost na ovogodišnjem koncertu u Dubrovniku. Cilj je Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika značajno popuniti gostima i zimski period godine", rekao je za Slobodnu dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Prošle godine na Stradunu je nastupala Severina, a dobila je 50.000 eura.

Merlin je 2017. dočekao s fanovima u Sarajevu i za taj nastup dobio jednako koliko i Seve prošle godine.

koncert

Dubrovnik

nova godina

Dino Merlin

Stradun

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter