FOTO: Kylie kroz godine

Džepna Venera proslavila je 50. rođendan, a što je starija izgleda sve bolje


Ines Madunić
28.05.2018.11:35
Džepna Venera proslavila je 50. rođendan, a što je starija izgleda sve bolje
Getty Images

sažeto

Australska pjevačica u Londonu je sa celebrity prijateljima proslavila 50. rođendan


Ines Madunić
28.05.2018.11:35

Počela je kao glumica u australskoj sapunici "Neighbours", kao i većina australskih pjevačkih i glumačkih zvijezda. A Kylie Minogue jedna je od najvećih. Na sceni je već više od 30 godina, od pop pjesmuljaka u 80-ima, kao što su "Locomotion" i "I Should Be So Lucky", preko darkerskog dueta s Nickom Caveom, povratka sa "Spinning Around" i "Can't Get You Out of My Head", Kylie je i danas na vrhu.

U Londonu je proslavila svoj 50. rođendan sa celebrity prijateljima, a na partyiju su se pojavili Mel C, Alan Carr, Graham Norton, Guy Pearce, Kyliein bivši Jason Donovan, Amanda Holden, James Blunt...

A na svom je Instagramu Kylie za sve fanove napravila malo putovanje kroz svoj život i karijeru u fotografijama.

Počela je s fotografijom iz djetinjstva koju je uslikao njezin ujak, a nastavila s fotkom iz škole.

Puno fotografija stavila je iz svojih 20-ih, u razdoblju od 1988. do 1998. godine. Tu je njezina karijera stvarno krenula, a od naslovnica magazina do covera albuma i raskošnih kostima na nastupima, Kylie kaže da je bilo jako teško izabrati najbolje fotke.

U tom periodu objavila je svoj drugi albvum (prvi je izašao 1987. godine), a onda se iz pop princeze pretvorila u darkericu kad je prohodala s Michaelom Hutchenceom, frontmenom INXS-a. Iako je tragično preminuo, Kylie kaže da će on uvijek biti ljubav njezina života.

Kylie je devedesetih snimila duet s Nickom Caveom, "Where The Wild Roses Grow", a to je i danas jedan od njezinih najvećih hitova. Publici se predstavila u potpunom novom svjetlu.

Nakon pauze, vratila se na scenu 2000. godine s albumom "Light Years", a najavni singl bio je "Spinning Around", koji svi pamtimo po spotu u kojem je nosila sad već kultne zlatne vruće hlačice.
Uslijedio je album "Body Language", s kojeg je i ultimativni zarazni hit "Can't Get You Out Of My Head".

Osvrnula se i na svoju borbu s rakom dojke, koji joj je dijagnosticiran 2005. godine. Za rođendan je poželjela da njezini fanovi doniraju novac udrugama koje se bave pomoći oboljelima i ranim otkrivanjem raka.

"I tako počinje novo desetljeće. Zahvalna sam za sve mogućnosti koje mi je život pružio. 50... Idemo", napisala je Kylie.

Prošle godine objavila je album "Golden" s hitom "Dancing", a Kylie se ne predaje i nastavlja dalje. Unatoč svim ljubavnim nevoljama i propalim vezama, kaže da nije odustala od ljubavi, ali uživa u svom single životu.

pjevačica

karijera

kylie minogue

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter