Seks skandal bez kraja

Eksplicitne fotografije drmaju Srbiju: Nogometaš poslao intimne fotke medijima, Karleuša uzvratila': 'To nisam ja, dolje imam madež za koji samo moj muž zna'


Ines Madunić
15.01.2019.11:00
Eksplicitne fotografije drmaju Srbiju: Nogometaš poslao intimne fotke medijima, Karleuša uzvratila': 'To nisam ja, dolje imam madež za koji samo moj muž zna'
Instagram

sažeto

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ vode rat u srbijanskim medijima i na društvenim mrežama


Ines Madunić
15.01.2019.11:00

Seks skandal već tjednima potresa cijelu regiju, a glavni akteri su folk pjevačica Jelena Karleuša i bosanskohervcegovački nogometaš Ognjen Vranješ, koji su navodno imali aferu, a oboje su u braku. Nakon što su u medijima završile privatne poruke koje su navodno izmjenjivali pjevačica i nogometaš - a za koje ona tvrdi da su krivotvorene - sad su se pojavile i eksplicitne fotografije.

Njih je s medijima u Srbiji podijelio sam Vranješ, uz popratno pismo u kojem je objasnio što ga je na to natjeralo.

Za početak, kaže da je htio biti džentlmen, ali preko ruba su ga prebacile optužbe i prijetnje njemu i njegovoj obitelji pa je zato odlučio svoju priču podijeliti sa svima - kao i navodne fotografije Karleuše. Odnosno, radi se o screenshotovima FaceTime razgovora. Na snimkama, na kojima Karleuša tvrdi da nije ona, vide se intimni dijelovi tijela.

"Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski spolni organ nemaju veze s mnojim spolnim organom. A evo otkrit ću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam madež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu dijelim s vama", napisala je Karleuša na Twitteru.

Prije toga napisala je kako "na većini fotografija nije ona", da "iza svega ne stoji pojedinac, nego organizacija" i da će svi pravno odgovarati.

I to nije sve - objavila je fotografiju nagog muškarca kojem se ne vidi lice, ali se vidi penis te napisala da joj je fotografiju poslala kolegica, "pošto ih on šalje svima".

"Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine i tad je sve počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjel isve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atenu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kod kuće. (...) Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantiram i ne iznosim njezin prljavi veš. Pa da utvrdimo: Ja nit sam fan, nit paćenik nit psihopat kako me ona želi predstaviti. Prije će to biti ona, i to sam spreman dokazati, da za sve što kažem imam dokaze", napisao je Vranješ uz priložene eksplicitne fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram

🌊🌊🌊🌞🌞🌞

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Aug 6, 2018 at 7:22am PDT

Pjevačica nastavlja odgovarati na sve na svom Twitteru, a objavila je i prilično oštro pismo Vranješu. U cijelom je slučaju najsumnjiviji video koji je pjevačica snimila mobitelom u Ateni, a na kojem je navodno i Vranješ. 

Njezin suprug Duško Tošić, koji je trenutno u Kini, kamo se i sama Jelena zaputila iz Beograda, kratko je rekao da će njih dvoje "biti još jači".

Inače, u braku su deset godina i imaju dvije kćeri.

Cijeli je slučaj dušu dao za tabloide koji su jedva dočekali nešto slično. Radi se, ipak, o jednoj od najvećih zvijezda u cijeloj Srbiji i regiji. No, osim sočnih detalja o navodnoj aferi, ona je tu još i najmanje bitna. Fokus bi se trebao prebaciti na problematično upravljanje kriznim situacijama, u kojem nijedan od aktera očito nije iskusan. 

Umjesto da se obračunava s nogometašem preko društvenih mreža, pjevačica je jednostavno trebala podići tužbu zbog objavljivanja intimnih fotografija, što je kazneno djelo, i ne upuštati se ni u kakve javne svađe. Čak i pod rizikom priznavanja afere - to bi se zaboravilo nakon mjesec dana. Nijedna se medijska bura neće stišati uz pomoć novih prljavih detalja pa ako se ovakvo prepucavanje nastavi skandal zaista neće imati kraja. 

Čudno je što zvijezda takvog kalibra nema ozbiljnu PR službu koja bi zakopala Vranješa te njegove optužbe i fotografije - a čak i da nema, sve je trebala jednostavno prepustiti odvjetnicima. 

S obzirom na to da tako nešto nije izvjesno, o ovoj će aferi cijela regija čitati još neko vrijeme i zadovoljavati svoje vaojerske fetiše. 

Jelena Karleuša

seks skandal

Ognjen Vranješ

Duško Tošić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter