Britanac i Hrvatica

Ella Dvornik pobjedu slavila u krevetu, 'poraženi' Charles i dalje je voli!


Barbara Marinović
12.07.2018.12:10
Ella Dvornik pobjedu slavila u krevetu, 'poraženi' Charles i dalje je voli!
Screenshot/Instagram

sažeto

Vatreni su porazili Engleze, a Ella Dvornik zabavila ekipu na svom Instagramu odgovorima na pitanja o ljubavi sa Charlesom


Barbara Marinović
12.07.2018.12:10

Uzbudljivo je sinoć bilo u domu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea. Sve zahvaljujući Vatrenima. Utakmicu su pratili iz svog zagrebačkog stana i zauzeli su, jasno je, suprotne strane. Dok je Ella navijala za svoju Hrvatsku, ni Pearce nije izdao svoje Engleze. Zabavno je bilo stoga popratiti društvene mreže tijekom kojih je Dvornik odgovorila na par pitanja i otkrila kakva je točno atmosfera bila.

Screenshot/Instagram

Nakon što je pozvala obožavatelje da joj postavljaju pitanja, oni su priliku iskoristili i da provjere kako je Charles, ali i njihova veza tijekom i nakon dramatične utakmice. 'Još se volimo', odgovorila je na pitanje kakvo je stanje kod njih, a otkrila je i da se Charles tijekom utakmice osjećao isto kao i mi. Kasnije je jednoj pratiteljici otkrila da osjeća kulturološke razlike između nje i Charlesa, sinoć sigurno više nego inače! No, bitno da je ljubav opstala!

Screenshot/Instagram

Hrvatski zet britanskog podrijetla, simpatični Charles, jutros se i sam na svom Facebooku osvrnuo na poraz njegovih Engleza. Zahvalio je svim Hrvatima, koji se ne naslađuju, na porukama koje su mu poslali. Sve što je Pearce imao za zaključiti jest: #itscominghomenexttime! Njegova Ella je na pobjedničkoj strani pa je slavila, kako je sama rekla, u krevetu!

Ella Dvornik

Charles Pearce

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter