Pronašli smo im slavne dvojnike

Ella izgleda kao Kyliena sestra, a Goran Bogdan neodoljivo nas podsjeća na jednog prezgodnog Britanca


Ines Madunić
22.09.2018.16:50
Ella izgleda kao Kyliena sestra, a Goran Bogdan neodoljivo nas podsjeća na jednog prezgodnog Britanca
Instagram, Promo

sažeto

Kao da su nešto u rodu - evo slavnih celebova koji izgledaju baš kao naše zvijezde


Ines Madunić
22.09.2018.16:50

Sigurno vam je netko u životu rekao da izgledate baš poput nekog svjetski slavnog celebrityja. Iako vi sličnost niste primijetili, sigurno je da svatko od nas ima svog slavnog dvojnika. A imaju ih i naši celebovi! Neke ste možda već povezali s njihovim slavnim doppelgangerima, a neki će vas malo iznenaditi. Izgledaju kao da su davno razdvojena braća ili sestre! Evo nekih svježih primjera. 

Ella Dvornik - Kylie Jenner i Bebe Rehxa

Naša blogerica otkrila je čak dvije svoje slavne dvojnice, a jedna od njih je i najmlađa sestra Kardashian-Jenner klana. Ella je obožavateljica make upa pa je jednom prilikom smimila tutorial u stilu Kylie Jenner, a kad vidite njihove fotografije jednu do druge stvarno je na prvi pogled teško reći koja je koja.

Sličan oblik očiju i pune usne, još uz sličan stil šminkanja i mogli bismo zamijeniti Ellu i Kylie za sestre.

A ako joj je Kylie sestra, Bebe Rehxa joj je barem sestrična. Britanska pjevačica kosovskih korijena još se nije ni izoperirala pa je sličnost zanimljivija.

I ovu je sličnost zamijetila sama Ella, a njezina se mama, kako je napisala, zaprepastila kad je vidjela kako su slične.
Naravno, sličnosti doprinosi i to što obje vole sličan stil šminkanja - crni tuš i crvene usne, totalna klasika koja im objema odlično stoji.

Goran Bogdan - Tom Hardy

Ne znamo kako ovo nismo prije primijetili, ali Goran Bogdan i Tom Hardy kao da su u rodu. Pogled, smiješak, bradica, ma sve je tu. Jedan od naših najzgodnijih i najboljih glumaca tri je godine mlađi od britanskog kolege i 10-ak centimetara viši.

Ronald Goršić/Cropix, Profimedia

S obzirom na to da se Goran polako probija i u Hollywoodu, možemo se samo nadati nekoj suradnji ova dva slavna dvojnika. Možda neki film u kojem su braća - nama je svejedno, samo da je barem jedan od njih stalno u kadru. A ako su dvojica, pa nećemo se buniti.

Krešimir Mikić - Adrien Brody

Samozatajni Mikić već je godinama jedan od naših najcjenjenijih i najzaposlenijih glumaca, a Osječanina su često uspoređivali s Adrienom Brodyjem. Ok, mnogi će reći da je to samo zbog nosa, no i crte lica su im slične.

Boris Kovačev/Cropix, Profimedia

Oskarovac je nešto niži od našeg glumca i godinu stariji, ali ako biste nas pitali koji je zgodniji teško bismo se odlučili. Nema sumnje ni da su obojica jako talentirani i da jedva čekamo svaki njihov novi projekt.

Slavko Sobin - Adrien Brody

Možda opet zbog nosa, ali kad se Slavko Sobin počeo pojavljivati na malim i velikim ekranima odmah su ga prozvali "hrvatskim Adrienom Brodyjem". Sigurni smo da mu takve usporedbe laskaju.

Tomislav Krišto/Cropix, Profimedia

Ne samo zbog izgleda, nego i zbog uspjeha koji je Amerikanac postigao. Sobin se također pojavio u nekoliko holivudskih projekata pa je moguće da se susretne s Brodyjem na nekom setu.

Katarina Baban - Margot Robbie

Hrvatska glumica i australska kolegica imaju sličnu boju kose i osmijeh koji osvaja. Osječanka je dvije godine starija od slavne kolegice, a obje glumice imaju i sličan stil oblačenja pa ih često vidimo u romantičnim kreacijama.

Marko Todorov/Cropix, Profimedia

Obje su nam drage i volimo njihove projekte, a čak su i Katarinini fanovi na Instagramu primijetili sličnost dvije kolegice.

Ella Dvornik

Goran Bogdan

Katarina Baban

Krešimir Mikić

Slavko Sobin

dvojnici

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter