Bivša žena tvrdi

'Elvis je znao što radi s drogom, njegova smrt nije bila slučajna, a ovisnik je postao u vojsci'


Ines Madunić
09.04.2018.10:35
'Elvis je znao što radi s drogom, njegova smrt nije bila slučajna, a ovisnik je postao u vojsci'
Profimedia

sažeto

Ni nakon 41 godine ne prestaje se širiti misterij oko smrti kralja rock'n'rolla


Ines Madunić
09.04.2018.10:35

Elvis Presley preminuo je 1977. godine s 42 godine od slučajnog predoziranja. No, njegova je smrt oduvijek bila obavijena misterijem pa neki ni danas ne vjeruju da je stvarno mrtav.

U novom dokumentarcu o "kralju rock'n'rolla" njegova bivša supruga Priscilla Presley (72) rekla je kako ništa nije bilo slučajno.

"Znao je što radi. Ljudi se pitaju zašto ga nitko nije upozorio na ovisnost. To nije istina. Mi iz uskog kruga smo ga upozoravali, ali ne govoriš Elvisu Presleyju što da radi. Jednostavno to nisi mogao napraviti. Odmah bi izletjeli van. Pokušali bi i ne bi imalo nikakvog učinka", rekla je Priscilla. U braku s Elvisom bila je od 1967. do 1973. godine, ali su ostali bliski nakon razvoda. Imaju kćer Lisu Marie (50).

Getty Images

Ove izjave u novom filmu o Presleyu dolaze nakon što su prošle godine otkrivena pisma koje je glazbenik slao svom menažderu, a u kojima piše kako mu je "dosta njegovog života", pa mnogi pretpostavljaju da je bio u depresiji i razmišljao o samoubojstvu.

Priscilla kaže kako je početak njegove ovisnosti bio u vojsci, gdje su američkim vojnicima u Njemačkoj davali tablete i drogu kako bi ostali budni.

samoubojstvo

predoziranje

Elvis Presley

Priscilla Presley

ovnisnost

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter