Kraljevi zabave imaju novi spot

'Eni i ja kliknuli smo na prvu tako da je bilo logično da se nas dvoje spojimo'


Mirjana Filipović
24.11.2017.13:05
'Eni i ja kliknuli smo na prvu tako da je bilo logično da se nas dvoje spojimo'
PR

sažeto

Nakon veselih hitova Žene su zakon, Kraljevi zabave, Živjeli mladenci i Mišolovka, popularni zabavljači objavili su konačno i ozbiljniju ljubavnu baladu


Mirjana Filipović
24.11.2017.13:05

Sve popularniji kraljevi zabave, Barabe, u atraktivnom spotu za novu pjesmu "Da te volim" istaknuli su glumačko, ali i ljubavničko umijeće frontmena Tomislava Španića. Zgodan pjevač može se tako pohvaliti romantičnim ljubavnim scenama s ovogodišnjom najljepšom Hrvaticom, aktualnom Miss Supranational Eni Šukunda. Lijepa Eni se upravo u Slovačkoj priprema da što bolje predstavi Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss Supranational 1. prosinca u Poljskoj gdje neka Hrvatica prvi put slovi za jednog od favorita.

Promovirajući novu pjesmu i spot, Barabe su svojoj vjernoj publici pripremili i još jedno malo iznenađenje.  Nakon veselih hitova Žene su zakon, Kraljevi zabave, Živjeli mladenci i Mišolovka, popularni zabavljači objavili su konačno i ozbiljniju ljubavnu baladu koja se dugo 'krčkala' u njihovoj kreativnoj radionici jer je za istu glazbu i stihove napisao gitarist benda Ivica Petrović. Detalje o pjesmi, ali i Barabama otkrio nam je Tomislav Španić u intervjuu.

PR

Kako je proteklo snimanje spota?

Savršeno! Budući da se radi ljubavnoj baladi, prvi puta sam morao ući dublje u ulogu te iskazati emocije. Posebno su mi se svidjele romantične ljubavne scene u kojima mi je partnerica bila Eni Šukunda, aktualna Miss Supranational Hrvatske. Ona je bila vrlo opuštena, kao i ja, tako da smo vrlo uvjerljivo iznijeli priču mladog, zaljubljenog ljubavnog para. Uostalom, pogledajte spot sami kako biste se uvjerili ;).

Gdje ste se upoznali s Eni Šukundom i kako to da ste baš s njom odlučili snimiti spot?

Eni smo upoznali ovog ljeta na Pagu na izboru za Miss Supranational na kojem smo mi nastupali, a ona osvojila krunu. Njena pobjeda me nimalo nije iznenadila jer osim što je prelijepa djevojka, ona je stvarno simpatična osoba. Nekako smo Eni i ja već na Pagu kliknuli na prvu, tako da se činilo sasvim logičnim spojiti nas dvoje kroz romantične ljubavne scene u spotu koje su zapravo nevjerojatno uvjerljive.

PR

Tko autorski stoji iza pjesme i koja je pozadina čitave priče?

Šef benda, Ivica Petrović, autor je teksta i glazbe ove balade koja je posvećena svima koji su u nekom trenutku shvatili što su izgubili, ali vrijeme više ne mogu vratiti natrag. Prave i iskrene ljubavi danas su veome rijetke, a to tek shvatiš kad tako nešto izgubiš. To jest iznimno emotivna tema koja je bila inspiracija za nastanak ove pjesme.

Tko je osmislio spot i koliko vremena je trebalo da video ugleda svjetlo dana? Gdje ste snimali?

Za tehničku i vizualnu produkciju spota zaslužna je Multimedija Direkcija Zagreb. Njihov tim zaista je odradio vrhunski posao, maksimalno profesionalno i vrlo angažirano. Snimali smo dva dana. Eksterijer je snimljen na nekoliko lokacija u blizini Jastrebarskog, a interijer u Zagrebu. Gotov spot dobili smo već nekoliko dana nakon samog snimanja. A o kvaliteti spota najbolje govori činjenica da je upravo ovaj spot dobio epitet „najboljeg spota“ u opusu Baraba!

Što Barabe planiraju za ostatak ove godine?

Osim promocije pjesme, do kraja godine očekuje nas još 20-ak nastupa diljem Lijepe naše, ali i u inozemstvu. Evo zanimljivo je da će naša nova pjesma „Da te volim“ svoju izvođačku premijeru imati ovog vikenda u Njemačkoj u Ludwigsburgu nedaleko Stuttgarta.

Mi zaista sviramo svakog vikenda, pa čak i u tjednu, tako da će ostatak godine biti veoma radni. Cijelu priču zaključit ćemo dočekom Nove godine u velikogoričkom Clubu 100, pa pozivamo sve da nam se pridruže u toj najluđoj noći!

Volite li više snimati veselije hitove ili balade? U čemu je razlika?

Iskreno, balade su mi bliže srcu, volim ih jer kroz njih mogu iznijeti svoje emocije koje u tom trenutku nosim u sebi. Međutim, mi smo mladi dečki, u ranim dvadesetima; kako bi to sad bilo da u ovim godinama snimamo samo ozbiljne pjesme? A smatram i da nismo slučajno prozvani mladim kraljevima zabave! Možete očekivati još puno veselih pjesama od nas u budućnosti J

Planirate li daljnje suradnje s Eni?

Eni je sjajna osoba i velika profesionalka, tako da mislim da bilo sjajno ostvariti još poneku suradnju s njom!

glazba

music beats

intervju

music

Barabe

Podijeli članak